Spätzle with Mushroom Cream

Spätzle with Mushroom Cream

4.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • mixed dried mushrooms
    30 g
  • fine sea salt plus 1 tsp
    1 Tbsp
  • plain flour
    300 g
  • medium eggs
    3
  • whole milk
    150 g
  • sunflower oil
    30 g
  • water plus extra for cooking spätzle
    90 g
  • double cream
    300 g
  • vegetable stock paste, homemade (see tip)
    ½ heaped tsp
    ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • furikake seasoning, homemade (optioneel)
    4 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 631.3 mg
Eiwitten 11.7 g
Calorieën 1686.9 kJ / 403.2 kcal
Vetten 12.7 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 59.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...