Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g mixed dried mushrooms
- 1 Tbsp fine sea salt, plus 1 tsp
- 300 g plain flour
- 3 medium eggs
- 150 g whole milk
- 30 g sunflower oil
- 90 g water, plus extra for cooking spätzle
- 300 g double cream
-
½
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 4 tsp furikake seasoning, homemade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1686.9 kJ / 403.2 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 59.2 g
- Vetten
- 12.7 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 631.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1 godz.
Chocolate Chestnut Cheesecake
1 Std. 45 Min
Avocado Tomatillo Salsa
10 Min
Melting Snowman Biscuits
3h
Spaghetti Carbonara
25 min
Cactus Cornbreads (Sopes) and Chicken
1 godz. 10 min
Feta and Honey Cheesecakes
1 godz.
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 Std.
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35min
Gluten-free Blondies
1 godz. 20 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min