Spätzle with Mushroom Cream
TM6 TM5

Spätzle with Mushroom Cream

5.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 g mixed dried mushrooms
  • 1 Tbsp fine sea salt, plus 1 tsp
  • 300 g plain flour
  • 3 medium eggs
  • 150 g whole milk
  • 30 g sunflower oil
  • 90 g water, plus extra for cooking spätzle
  • 300 g double cream
  • ½ heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
    of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 4 tsp furikake seasoning, homemade

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1686.9 kJ / 403.2 kcal
Eiwitten
11.7 g
Koolhydraten
59.2 g
Vetten
12.7 g
Verzadigd vet
7 g
Vezels
2 g
Natrium
631.3 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten