Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g mixed dried mushrooms
- 1 Tbsp fine sea salt, plus 1 tsp
- 300 g plain flour
- 3 medium eggs
- 150 g whole milk
- 30 g sunflower oil
- 90 g water, plus extra for cooking spätzle
- 300 g double cream
-
½
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 4 tsp furikake seasoning, homemade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1686.9 kJ / 403.2 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 59.2 g
- Vetten
- 12.7 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 631.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min
Rainbow Veggie Pizza
1h 40min
Cheese Breadsticks with Mixed Greens Pesto
1h 30min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1h 40min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 Std. 20 Min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM6)
20 min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1h
Feta and Herb Muffins
35min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 Std. 55 Min
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Orange Caramel Choux Puffs
1 Std. 20 Min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min