Apparaten en accessoires
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet
Voorbereiding. 20min
Totaal 20min
8 portions
Ingrediënten
Strawberry Sorbet
-
caster sugar150 g
-
frozen strawberries500 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
ripe banana cut in pieces75 g
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple peeled, cut vertically in 4-6 wedges1
(approx. 200 g each), core removed -
fresh mint leaves for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
2.7 mg
Eiwitten
0.9 g
Calorieën
667.9 kJ /
159.6 kcal
Vetten
0.2 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
41.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Spiced Lamb Roast
29u. 50min
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1u. 20min
Thai Tomyum Courgetti Soup
45min
Thai Cucumber Salad
15min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
15min
Beetroot Carpaccio
20min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Pears in Orange Syrup
30min
Cullen Skink
45min
Sizzling Jalapeño Cocktail (Metric)
3u. 5min
Shredded Lamb ragù
1u. 25min