Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g courgettes, ends removed
- 500 g potatoes, trimmed if necessary to fit in feeder
- 100 g Parmesan cheese, trimmed if necessary to fit in feeder
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 60 g olive oil, plus extra for greasing
- 3 garlic clove
- 80 g coarse rye bread, torn in pieces
- 150 g onions, quartered
- 500 g tomato passata
- 170 g water
- 1 tsp caster sugar
- ¼ - ½ tsp red pepper flakes, to taste
- 1 tsp dried oregano
- 10 g fresh basil leaves, torn in pieces
- 125 g mozzarella (1 ball), torn in small pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1580 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 963 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 Min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 Std.
Smoky Paprika Tomato Dip
5 Min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1 Std.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12u. 20min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min