Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g courgettes, ends removed
- 500 g potatoes, trimmed if necessary to fit in feeder
- 100 g Parmesan cheese, trimmed if necessary to fit in feeder
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 60 g olive oil, plus extra for greasing
- 3 garlic clove
- 80 g coarse rye bread, torn in pieces
- 150 g onions, quartered
- 500 g tomato passata
- 170 g water
- 1 tsp caster sugar
- ¼ - ½ tsp red pepper flakes, to taste
- 1 tsp dried oregano
- 10 g fresh basil leaves, torn in pieces
- 125 g mozzarella (1 ball), torn in small pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1580 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 963 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1 Std. 15 Min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Pearl Barley and Chicken Salad
1h
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min