Apparaten en accessoires
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
6 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil150 g
-
hard-boiled eggs4
-
Serrano ham (optioneel) cut in pieces100 g
-
garlic cloves1 - 2
-
ripe tomatoes (teardrop, pear or in vine), cut in pieces1000 g
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs white (from the day before)150 g
-
30 g apple cider vinegarsherry vinegar30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1074.3 mg
Eiwitten
13.6 g
Calorieën
1799.2 kJ /
430 kcal
Vetten
30.8 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
5.6 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Caramel toffees
Geen beoordelingen
Spicy Chicken with Coconut Rice
1u. 25min
Mayonnaise
5min
Guacamole
Geen beoordelingen
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1u.
Soft Fresh Cheese
15u. 20min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Baba ghanoush
1u.
Korean Fried Chicken
3u. 10min
Vegetarian Beehoon
25min
Homemade Soy Milk
30min