Apparaten en accessoires
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
6 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil150 g
-
hard-boiled eggs4
-
Serrano ham (optioneel) cut in pieces100 g
-
garlic cloves1 - 2
-
ripe tomatoes (teardrop, pear or in vine), cut in pieces1000 g
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs white (from the day before)150 g
-
30 g apple cider vinegarsherry vinegar30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1074.3 mg
Eiwitten
13.6 g
Calorieën
1799.2 kJ /
430 kcal
Vetten
30.8 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
5.6 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Steamed snapper, black beans and rice
1u. 10min
Chicken with Vegetable Rice
Geen beoordelingen
Tomato Beef Casserole
40min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
Geen beoordelingen
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10min
Basic Sushi Rice
45min
Meal Replacement Shake (Metric)
5min
Chawanmushi
1u. 15min
Warming Turmeric and Ginger Drink
10min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30min