Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh mint, leaves and stalks
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1628.5 kJ / 389.2 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 40.2 g
- Verzadigd vet
- 24.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 252.8 mg
Alternatieve recepten
Béarnaise Sauce
20min
White chocolate and strawberry trifle
25 Std.
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min
Grand Marnier® soufflé
1 godz.
Barbecue Onions (500 g)
45 min
Curried kraut
Pas d’évaluation
Gin and juniper berry marmalade
1h 30min
Béarnaise sauce
20min
Pickled vegetables
745 Std.
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Kaffir lime granita
40min
Banoffie pie
26 godz. 30 min