Apparaten en accessoires
Mint béarnaise
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh mint leaves and stalks4 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
252.8 mg
Eiwitten
3.4 g
Calorieën
1628.5 kJ /
389.2 kcal
Vetten
40.2 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
24.5 g
Koolhydraten
4.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Everyday
68 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Ham and Leek Pies
1u. 50min
Little Mug Gingerbread Houses
5u. 30min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
40min
French Onion Soup
1u.
NZ mustard sauce
15min
Liver cake
1u. 50min
Chicken and port pâté
1u. 30min
Roast beef and rhubarb chutney pies
2u. 15min
Boston baked beans
30u. 45min
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2u. 15min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Leek and potato soup with crispy smoked ham
40min