Apparaten en accessoires
Mint béarnaise
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh mint leaves and stalks4 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
252.8 mg
Eiwitten
3.4 g
Calorieën
1628.5 kJ /
389.2 kcal
Vetten
40.2 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
24.5 g
Koolhydraten
4.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Everyday
68 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Lemon caper butter
10min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1u.
Mango frozen yogurt
5min
Chocolate Fudge Cake
Geen beoordelingen
Crème Caramel
3u. 50min
Maple and Pecan Steamed Puddings
1u. 25min
Delicious lemon pudding
55min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
45min
Caramel sauce
1u. 30min
Molten Lava Cake
45min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49u. 5min
Alcohol-free Berry Mojito
Geen beoordelingen