Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh mint, leaves and stalks
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1628.5 kJ / 389.2 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 40.2 g
- Verzadigd vet
- 24.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 252.8 mg
Alternatieve recepten
Edna's lemon curd teacake
40min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Portuguese-style crème brûlée
25min
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
2h 40min
Floating islands
1h
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Potato pancakes
45min
Lebanese-style hommus
13 Std. 15 Min
Italian "Baked" Beans
1 Std. 15 Min
Baba Ganoush
1h
Placki
40min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1h