Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh mint, leaves and stalks
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1628.5 kJ / 389.2 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 40.2 g
- Verzadigd vet
- 24.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 252.8 mg
Alternatieve recepten
Plum paste
1 Std.
Pickled red onions
Geen beoordelingen
Lemon Ginger Sour
15 Min
Brandy snaps
30 Min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 Min
Rhubarb, orange and almond Cake
1 Std. 30 Min
Mini apple crumble cakes
1 Std. 15 Min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 Min
Lime and ginger dressing
30 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min
Traditional Apple pie
1 Std. 30 Min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 Std. 20 Min