Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 sprigs fresh mint, leaves and stalks
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1628.5 kJ / 389.2 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 40.2 g
- Verzadigd vet
- 24.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 252.8 mg
Alternatieve recepten
Perfect steak with sauce Bernaise
35 Min
Scallops and prawns with XO butter
50min
Marbled meringue gateau
2 godz. 35 min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2 Std. 10 Min
Festive lobster pâté
4h 45min
Lemon Caper Aioli
10 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Pickled vegetables
745 Std.
Plum paste
1 Std.
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 Min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h