Mushroom and chicken vol-au-vents

Mushroom and chicken vol-au-vents

4.8 67 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 40min
20 pieces

Ingrediënten

  • homemade puff pastry (see Tips)
    730 g
  • cheddar cheese into cubes
    50 g
  • fresh Swiss brown mushrooms trimmed and cut in halves
    100 g
  • onion
    30 g
  • white wine
    20 g
  • salted butter
    25 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • full cream milk
    200 g
  • water
    50 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • plain flour
    30 g
  • chicken breast fillet cut into pieces (1 cm)
    150 g
  • egg yolk lightly beaten, to brush
    1
  • spring onion/green onion
    1
  • fresh parsley leaves only, to garnish
    2 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 piece

Natrium 128.6 mg
Eiwitten 5.7 g
Calorieën 1032 kJ / 246.7 kcal
Vetten 16.6 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 4.9 g
Koolhydraten 18.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...