Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ orange, zest only, no white pith
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g orange juice (approx. 1 orange)
- 450 g carrots (approx. 4), peeled and cut into thirds
- 250 g green apple, cut into quarters and cores removed
- 2 celery stalks (approx. 120 g), cut into halves
- 1 pinch sea salt (optional)
- 60 g walnuts, chopped (optional)
- 1 tbsp olive oil (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 609 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 77 mg
Alternatieve recepten
Colourful quinoa salad
40 Min
Carrot and coriander soup
30 Min
Broccoli salad
10 min
Beetroot salad
10 min
Chopped vegetable salad
10 min
Beetroot salad
10 min
Russian beetroot salad
1 Std. 10 Min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Fresh fennel salad
10 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 Min