Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ orange, zest only, no white pith
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g orange juice (approx. 1 orange)
- 450 g carrots (approx. 4), peeled and cut into thirds
- 250 g green apple, cut into quarters and cores removed
- 2 celery stalks (approx. 120 g), cut into halves
- 1 pinch sea salt (optional)
- 60 g walnuts, chopped (optional)
- 1 tbsp olive oil (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 609 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 77 mg
Alternatieve recepten
Beetroot salad
10min
Curried cauliflower salad
40min
Cucumber soup
25min
Spring greens with grapefruit
30min
Curried carrot and ginger soup
40min
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Carrot, feta and mint salad
40min
Warm cabbage dish
15min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Lentil and mint salad
3hod. 55min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min