Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ orange, zest only, no white pith
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g orange juice (approx. 1 orange)
- 450 g carrots (approx. 4), peeled and cut into thirds
- 250 g green apple, cut into quarters and cores removed
- 2 celery stalks (approx. 120 g), cut into halves
- 1 pinch sea salt (optional)
- 60 g walnuts, chopped (optional)
- 1 tbsp olive oil (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 609 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 77 mg
Alternatieve recepten
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Colourful quinoa salad
40 min
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 Min
Fresh fennel salad
10min
Jewelled quinoa salad
1h 35 min.
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Israeli couscous salad
1h
Miso coleslaw
20 min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min