Apparaten en accessoires
Tiffin slice
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 30min
25 portions
Ingrediënten
-
shelled pistachios150 g
-
hazelnuts, without skin roasted120 g
-
dried figs cut into halves5
-
butter cut into pieces50 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
dark chocolate broken into pieces300 g
-
golden syrup2 tbsp
-
brandy (optioneel)2 tbsp
-
digestive biscuits broken into pieces (approx. 3 cm)100 g
-
cocoa powder for dusting
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
46.4 mg
Eiwitten
3.4 g
Calorieën
835.6 kJ /
199 kcal
Vetten
14.3 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
5.7 g
Koolhydraten
13.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chocolate addiction
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2u. 30min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min
Quince paste
4u. 10min
Black forest pudding
1u. 15min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1u. 5min
Steamed chocolate and prune puddings
1u. 30min
Pumpkin and golden syrup pudding
1u. 10min
Lemon Delicious
50min
Crème anglaise
15min
Lemon delicious
1u. 5min
Baked Christmas Pudding Cheesecake
13u. 50min
Fruit coulis
10min