Compatibele versies
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Parfait au chocolat
- 300 g pouring (whipping) cream
- 200 g dark chocolate (70% cocoa), broken into pieces (approx. 2 cm)
- 1 egg yolk
- 2 eggs
- 100 g caster sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tsp orange liqueur (see Tips)
Raspberry coulis
- 200 g fresh raspberries (see Tips)
- 100 g caster sugar
- ½ lemon, juice only
Macerated summer berries
- 300 g fresh mixed berries (e.g strawberries, blueberries, raspberries)
- 1 tbsp caster sugar
- 1 tbsp orange liqueur (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2347 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 6.915 g
- Koolhydraten
- 65.117 g
- Vetten
- 30.673 g
- Vezels
- 4.337 g
Alternatieve recepten
Gin and tonic drizzle cake
1 Std.
Mixed berry pavlova stack
5h 30 min
Chocolate Fondants
40 Min
Chocolate fondants
30 Min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 Min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1小时 20 分钟
Lemon and white chocolate lava cakes
30 Min
Poached salmon and beetroot blinis
45 Min
Chocolate fondant cake
40 Min
Classic lemon tart
3 Std. 10 Min
Cypriot grain salad
45 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min