Compatibele versies
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 3 oz fennel bulb, trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube (reserve fronds to garnish)
- 2 oz red onion, cut into wedges (see Tip)
- 1 radicchio, cut into wedges
- ice cold water
- 2 oranges whole, peel and white pith removed
Orange Balsamic Vinaigrette
- 7 oz vegetable oil
- 3 oz orange juice
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz honey
- ¼ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper
- 8 oz feta cheese, crumbled
- ½ avocado, sliced
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 8578.2 kJ / 2050.2 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 84.9 g
- Vetten
- 199.5 g
- Verzadigd vet
- 28.6 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 662.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Waldorf Salad
15 Min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1h 10 min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 Min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 Std. 15 Min
Golden Beet Gazpacho
50min
Chopped Asian Salad
20 Min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 Min
Sausage Stuffed Kabocha
2u. 45min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min