Compatibele versies
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salad
- 3 oz fennel bulb, trimmed, cut into pieces that fit into feeder tube (reserve fronds to garnish)
- 2 oz red onion, cut into wedges (see Tip)
- 1 radicchio, cut into wedges
- ice cold water
- 2 oranges whole, peel and white pith removed
Orange Balsamic Vinaigrette
- 7 oz vegetable oil
- 3 oz orange juice
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz honey
- ¼ tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper
- 8 oz feta cheese, crumbled
- ½ avocado, sliced
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 8578.2 kJ / 2050.2 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 84.9 g
- Vetten
- 199.5 g
- Verzadigd vet
- 28.6 g
- Vezels
- 11.2 g
- Natrium
- 662.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 Std. 15 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Hummus
10 Min
Broccoli Stem Slaw
15 Min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 Min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5 Min
Sicilian Shrimp Salad
30min
Ramen Noodle Soup
40min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 Std. 20 Min