Apparaten en accessoires
Gilthead bream baked in a salt crust
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
water for steaming700 g
-
coarse salt2000 g
-
gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)1
-
extra virgin olive oil (a dash)20 g
-
lemon juice1 dash
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
45.74 g
Calorieën
1268 kJ /
304 kcal
Vetten
13.49 g
Koolhydraten
0 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterranean Cuisine
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Steamed chocolate cake with whipped cream
1h 10min
Penne with mussels
1h 5min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Liver cake
1h 50min
Sautéing Turkey Strips
Nessuna valutazione
Stracciatella Ice Cream
13h 30min
Olive oil cake (Pompes à l'huile)
3h
Chicken with red peppers
1h 5min
Varoma-cooked vegetable ragout with omelette
30min
Millet flour bread
2h 35min
Ukrainian borscht
35min
Almond milk to almond pancakes
30min