Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g water, for steaming
- 2000 g coarse salt
- 1 gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)
- 20 g extra virgin olive oil, (a dash)
- 1 dash lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 45.74 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 13.49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 Std. 40 Min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Apples with cider sabayon sauce
40 min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10 min
Vegetable and Seaweed Tartare
45min
Gerbeaud Cakes (Metric)
1h 20min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1 godz. 30 min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 Std. 35 Min
Asparagus cream soup
30 min
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
35min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min