Apparaten en accessoires
Gilthead bream baked in a salt crust
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
water for steaming700 g
-
coarse salt2000 g
-
gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)1
-
extra virgin olive oil (a dash)20 g
-
lemon juice1 dash
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
45.74 g
Calorieën
1268 kJ /
304 kcal
Vetten
13.49 g
Koolhydraten
0 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Mediterranean Cuisine
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Tuna Tapenade
5min
Vegan Porridge with Fruit and Cinnamon
Geen beoordelingen
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1u.
Steamed Rice
25min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2u.
Lentil puree (moujadarra)
1u. 25min
Cheese mousse
10min
Tuna mousse
10min
Pepper vinaigrette
5min
Easy apple pie
45min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30min
Crostini with mushrooms and fontina
35min