Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g water, for steaming
- 2000 g coarse salt
- 1 gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)
- 20 g extra virgin olive oil, (a dash)
- 1 dash lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 45.74 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 13.49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Onion soup
1 Std. 10 Min
Beet Vinaigrette
15 Min
Ratatouille
40min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50 Min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 Std.
Scandinavian Brunch Roll
4h 10min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5h
Asparagus with Romesco Sauce
30 Min
Cod with citrus butter
50 Min
Berry foam
10 Min
Salmon Tartare
10 Min