Gilthead bream baked in a salt crust

Gilthead bream baked in a salt crust

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • water for steaming
    700 g
  • coarse salt
    2000 g
  • gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)
    1
  • extra virgin olive oil (a dash)
    20 g
  • lemon juice
    1 dash

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 45.74 g
Calorieën 1268 kJ / 304 kcal
Vetten 13.49 g
Koolhydraten 0 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...