Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
-
500
g ripe tomatoes, cut in pieces,
of 500 g canned tomatoes - 15 g tomato purée (concentrated)
- 370 g mixed vegetables (e.g. carrots, leek, celery stalks), cut in slices (1 cm)
- 1 tbsp ground sweet paprika
- 1 tsp salt, plus extra for the squid
- 1 pinch freshly ground pepper, plus extra for the squid
-
350
g black-eyed beans, dried, soaked for at least 4 hours (see tip),
of 350 g dried green lentils, rinsed and drained - 350 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) -
1000
g whole baby squid, cleaned, fresh or defrosted
of 1000 g raw squid rings, fresh or defrosted - 20 g lemon juice, freshly squeezed (optioneel)
- fresh coriander, chopped (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1339 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 11.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 Std.
Goulash soup
2 godz. 35 min
Orange curry dressing
10 Min
Fruit ice cream
5min
Chopped vegetable salad
10 Min
Fruit nectar
10 Min
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Chocolate Swirl Buns
2h 50min
Salmon and coleslaw filling for sandwiches
15 Min
Beef Stroganoff
45min
Spinach and tomato quiche
1 Std. 45 Min