Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
½
oz oil
of ½ oz extra virgin olive oil -
1
garlic clove
of ½ oz yellow onion -
8 ½
oz dark turkey meat, boneless and skinless, cubed (1 in.), dried with paper towels
of 8 ½ oz turkey breast fillet, skinless, cubed (1 in.), dried with paper towels
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 980.5 kJ / 234.5 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 1526 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20min
Browning Pork Strips
15min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Sautéing 7 oz Leeks
Geen beoordelingen
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min
Sautéing 10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Sautéed Cauliflower
25 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Sous-vide Steak
1h 30min