Uw Thermomix® kan nu ook aardappels schillen!

De nieuwe generatie Blade Cover & Peeler accessoire beschermt niet alleen voedsel tijdens langzaam koken en sous-vide koken, maar schrobt en schilt nu ook moeiteloos uw aardappelen voor u.

Verwelkom de nieuwe Blade Cover & Peeler

Met de nieuwe generatie Thermomix® Blade Cover & Peeler kunt u niet alleen moeiteloos sous-vide en langzaam met uw Thermomix® TM5 of TM6 koken, maar u kunt er ook aardappelen en wortelgroenten mee schillen, zodat u tijd overhoudt voor andere dingen. Waarom aardappelen schillen als het niet hoeft?

Ontdek

Kijk, zonder handen!

Krijg kostbare tijd terug en laat de Thermomix® uw aardappelen voor u schillen. Denk aan al die heerlijke aardappelrecepten die u kunt bereiden, en u hoeft geen enkele aardappel te schillen.

Meer informatie

Soepfanaten opgelet

Geef de aardappelen even door, alsjeblieft!

Sous-vide modus

Maak indruk op uw gasten met de TM6 Sous-vide modus. Met deze kooktechniek kunt u sappige, smaakvolle gerechten bereiden die tot in de perfectie gaar zijn. Met het Blade Cover & Peeler accessoire is sous-vide koken nu ook in uw keuken mogelijk. En het is veel eenvoudiger dan u denkt!

Sous-vide favorieten

Bouw de smaak op met langzaam koken

Met de TM6 Slow Cook modus in combinatie met uw Blade Cover & Peeler accessoire creëert u de unieke textuur en smaak van langzaam koke, zonder u zorgen te hoeven maken over temperatuur of roeren.

Favorieten voor langzaam koken

Meer inspiratie nodig?

Doorzoek Cookidoo® om het juiste recept te vinden voor uw volgende gelegenheid.

Ontdek nu