Compatibele versies
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 1 ½ tl zout
- 600 g aardappelen, in blokjes (3 cm)
- 200 g verse sperziebonen
- 8 - 16 sneetjes doorregen spek (100 g), gerookt, dunne sneetjes
- 80 - 100 g boter
- 1 - 2 tl verse tijm
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1596 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Geel gekleurde eieren
55min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1h 10min
Geroerbakte noedels met groenten
30 min
Gestoomde spiegeleieren
15min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Geen beoordelingen
Alpengratin
50 min
Spaghetti muffins
55min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Spaghetti met tomaat en spek
35 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Zeevruchtenstoofpot
1 godz. 5 min
Noedelsoep
35 min