
Apparaten en accessoires
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
zout1 ½ tl
-
aardappelen in blokjes (3 cm)600 g
-
verse sperziebonen200 g
-
doorregen spek (100 g), gerookt, dunne sneetjes8 - 16 sneetjes
-
boter80 - 100 g
-
verse tijm1 - 2 tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
382 kcal /
1596 kJ
Eiwitten
8 g
Vetten
26 g
Koolhydraten
26 g
Vezels
2.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip met romige groenten saus
50min
Vegan red velvet cupcakes
4u.
Bloemkool met kaas
55min
Gekookte pasta
20min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2u.
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Noedelsoep
35min
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kip met warme aardappelsalade
55min