Apparaten en accessoires
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
zout1 ½ tl
-
aardappelen in blokjes (3 cm)600 g
-
verse sperziebonen200 g
-
doorregen spek (100 g), gerookt, dunne sneetjes8 - 16 sneetjes
-
boter80 - 100 g
-
1 tl tijm, gedroogdverse tijm1 - 2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8 g
Calorieën
1596 kJ /
382 kcal
Vetten
26 g
Vezels
2.8 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardappelen met Varkensribbetjes
Keine Bewertungen
Pastasalade met forel en groenten
Keine Bewertungen
Gestoomde rijst
25 Min
Kip in perziksaus
40 Min
Gestoomde citroencake
2 Std. 20 Min
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Keine Bewertungen
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 Std.
Rijst met groentemix
55 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Kip met warme aardappelsalade
55 Min
Kip met amandelen
25 Min