Apparaten en accessoires
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
zout1 ½ tl
-
aardappelen in blokjes (3 cm)600 g
-
verse sperziebonen200 g
-
doorregen spek (100 g), gerookt, dunne sneetjes8 - 16 sneetjes
-
boter80 - 100 g
-
1 tl tijm, gedroogdverse tijm1 - 2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8 g
Calorieën
1596 kJ /
382 kcal
Vetten
26 g
Vezels
2.8 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardappelen met Varkensribbetjes
Geen beoordelingen
Pastasalade met forel en groenten
Geen beoordelingen
Gestoomde rijst
25min
Kip in perziksaus
40min
Gestoomde citroencake
2u. 20min
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Geen beoordelingen
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2u.
Rijst met groentemix
55min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Kip met warme aardappelsalade
55min
Kip met amandelen
25min