Apparaten en accessoires
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
zout1 ½ tl
-
aardappelen in blokjes (3 cm)600 g
-
verse sperziebonen200 g
-
doorregen spek (100 g), gerookt, dunne sneetjes8 - 16 sneetjes
-
boter80 - 100 g
-
1 tl tijm, gedroogdverse tijm1 - 2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8 g
Calorieën
1596 kJ /
382 kcal
Vetten
26 g
Vezels
2.8 g
Koolhydraten
26 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Geen beoordelingen
Gestoomde rijst
25min
350 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1u. 10min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Yoghurt met rode vruchten
12u. 20min
Noedelsoep
35min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1u. 10min
Gehaktballen in tomatensaus
3u. 40min