
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- extra vergine olijfolie, plus extra om in te vetten
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g uien, gehalveerd
- 1 ½ - 2 teentje knoflook, naar smaak
- 4 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 40 g broodkruimels
- 400 g rundergehakt
- 2 eieren
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 2 tl zout
-
50
g Gruyère kaas, in schijfjes (2-3 mm)
of 50 g Cheddar kaas, in schijfjes (2-3 mm) - 25 g verse babyspinazie
- 20 g extra vergine olijfolie
- 450 g gele paprika, in stukken (3-4 cm)
- 4 - 5 verse basilicumbladeren
-
400
g tomatenblokjes uit blik
of 400 g verse tomaten, in stukken (2-3 cm) - 200 g water
- 1 snuifje suiker (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2128 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3u. 5min
Lasagne bolognese
2u. 30min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Alpengratin
50min
Gemalen kip in tomatensaus
30min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Mediterrane kippenpastei
50min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1u. 20min
Chili con carne
40min
Chilli con carne
35min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
1u. 5min