Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- extra vergine olijfolie, plus extra om in te vetten
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g uien, gehalveerd
- 1 ½ - 2 teentje knoflook, naar smaak
- 4 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 40 g broodkruimels
- 400 g rundergehakt
- 2 eieren
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 2 tl zout
-
50
g Gruyère kaas, in schijfjes (2-3 mm)
of 50 g Cheddar kaas, in schijfjes (2-3 mm) - 25 g verse babyspinazie
- 20 g extra vergine olijfolie
- 450 g gele paprika, in stukken (3-4 cm)
- 4 - 5 verse basilicumbladeren
-
400
g tomatenblokjes uit blik
of 400 g verse tomaten, in stukken (2-3 cm) - 200 g water
- 1 snuifje suiker (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2128 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebakken spinazie met eieren
40 Min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Pompoenrisotto met spek
25min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Gehaktbrood
1h 20min
Zoet ontbijtbrood
1 Std. 30 Min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40min
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min