Apparaten en accessoires
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie plus extra om in te vetten
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
uien gehalveerd50 g
-
teentje knoflook naar smaak1 ½ - 2
-
verse peterselie enkel de blaadjes4 takjes
-
broodkruimels40 g
-
rundergehakt400 g
-
eieren2
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout2 tl
-
50 g Cheddar kaas, in schijfjes (2-3 mm)Gruyère kaas in schijfjes (2-3 mm)50 g
-
verse babyspinazie25 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
gele paprika in stukken (3-4 cm)450 g
-
verse basilicumbladeren4 - 5
-
400 g verse tomaten, in stukken (2-3 cm)tomatenblokjes uit blik400 g
-
water200 g
-
suiker (optioneel)1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
35 g
Calorieën
2128 kJ /
508 kcal
Vetten
31 g
Vezels
6.1 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Alpengratin
50min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1u. 30min
Halloween voeten gehaktbrood
1u. 30min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1u. 30min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Geen beoordelingen
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2u. 40min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1u. 10min