Apparaten en accessoires
Vislasagne met courgette
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
courgettes in de lengte in plakjes gesneden (ong. 0,5 cm)600 g
-
kabeljauwfilet, zonder vel in stukken (3 cm)500 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)150 g
-
teentjes knoflook3
-
olijfolie30 g
-
gepelde gamba's150 g
-
water400 g
-
melk800 g
-
bloem80 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
nootmuskaat1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
51 g
Calorieën
2047 kJ /
489 kcal
Vetten
20 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Starterskit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Griekse salade met gestoomde kip
Geen beoordelingen
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1u.
Snelle Thaise kipcurry
40min
Vislasagne met asperges en prei
1u. 30min
Asperge-watermeloen salade
40min
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Zalm en venkel risotto
25min
Viscurry
35min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min