Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g courgettes, in de lengte in plakjes gesneden (ong. 0,5 cm)
- 500 g kabeljauwfilet, zonder vel, in stukken (3 cm)
- 150 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 30 g olijfolie
- 150 g gepelde gamba's
- 400 g water
- 800 g melk
- 80 g bloem
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 snuifje nootmuskaat
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2047 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25 min
Paddenstoelentaart
1sa 30 dk
Pastasalade met forel en groenten
Geen beoordelingen
Alpengratin
50 min
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Champignontaart
Geen beoordelingen
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 godz.
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min
Risotto met reuzengarnalen
30min
Galet van zoete aardappel met rauwe ham
1sa 30 dk
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min