Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g courgettes, in de lengte in plakjes gesneden (ong. 0,5 cm)
- 500 g kabeljauwfilet, zonder vel, in stukken (3 cm)
- 150 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 30 g olijfolie
- 150 g gepelde gamba's
- 400 g water
- 800 g melk
- 80 g bloem
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 snuifje nootmuskaat
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2047 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne bolognese
2h 30min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min
Koolstoofpot met kalkoen
Geen beoordelingen
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min
Rijstsalade
1h
Asperge-watermeloen salade
40 min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Viscurry
35 min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1h
Gevulde groenten
1h 20min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 min