Apparaten en accessoires
Vislasagne met courgette
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
courgettes in de lengte in plakjes gesneden (ong. 0,5 cm)600 g
-
kabeljauwfilet, zonder vel in stukken (3 cm)500 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)150 g
-
teentjes knoflook3
-
olijfolie30 g
-
gepelde gamba's150 g
-
water400 g
-
melk800 g
-
bloem80 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
nootmuskaat1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
51 g
Calorieën
2047 kJ /
489 kcal
Vetten
20 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Starterskit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Worst met erwtenrisotto
30min
Pastasalade met kip
1u. 15min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Pastasalade met groenten
1u.
Viscurry
35min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Courgetteomelet
40min
Groenteflan
1u. 35min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Vislasagne met asperges en prei
1u. 30min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min