
Apparaten en accessoires
Vislasagne met courgette
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
courgettes in de lengte in plakjes gesneden (ong. 0,5 cm)600 g
-
kabeljauwfilet, zonder vel in stukken (3 cm)500 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)150 g
-
teentjes knoflook3
-
olijfolie30 g
-
gepelde gamba's150 g
-
water400 g
-
melk800 g
-
bloem80 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
nootmuskaat1 snuifje
Voeding per 1 portie
Calorieën
489 kcal /
2047 kJ
Eiwitten
51 g
Vetten
20 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Starterskit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Familie kip galette
1 Std. 55 Min
Alpengratin
50 Min
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Groenten-aardappelsalade met kip
1 Std. 15 Min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 Min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 Std.
Cheesecake (ongebakken)
5 Std. 30 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Viscurry
35 Min