Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g courgettes, in de lengte in plakjes gesneden (ong. 0,5 cm)
- 500 g kabeljauwfilet, zonder vel, in stukken (3 cm)
- 150 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 30 g olijfolie
- 150 g gepelde gamba's
- 400 g water
- 800 g melk
- 80 g bloem
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 snuifje nootmuskaat
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2047 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Viscurry
35 Min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 Std.
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min
Koolstoofpot met kalkoen
Nessuna valutazione
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 Min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.