Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g courgettes, in de lengte in plakjes gesneden (ong. 0,5 cm)
- 500 g kabeljauwfilet, zonder vel, in stukken (3 cm)
- 150 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 3 teentjes knoflook
- 30 g olijfolie
- 150 g gepelde gamba's
- 400 g water
- 800 g melk
- 80 g bloem
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 snuifje nootmuskaat
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2047 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 20 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 Std.
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Keine Bewertungen
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Appels met cidersabayon
Keine Bewertungen
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Mediterrane visschotel
1h 30min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 Std. 25 Min
Viscurry
35 Min
Trio van rijst, vis en groenten
35 Min