Apparaten en accessoires
Vislasagne met courgette
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
courgettes in de lengte in plakjes gesneden (ong. 0,5 cm)600 g
-
kabeljauwfilet, zonder vel in stukken (3 cm)500 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)150 g
-
teentjes knoflook3
-
olijfolie30 g
-
gepelde gamba's150 g
-
water400 g
-
melk800 g
-
bloem80 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
nootmuskaat1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
51 g
Calorieën
2047 kJ /
489 kcal
Vetten
20 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Starterskit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30min
Ratatouille
40min
Zalm en venkel risotto
25min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Quiche met kip en peer
2h 40min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Viscurry
35min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min
Kabeljauw met citrusboter
50min