Apparaten en accessoires
Vislasagne met courgette
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
-
courgettes in de lengte in plakjes gesneden (ong. 0,5 cm)600 g
-
kabeljauwfilet, zonder vel in stukken (3 cm)500 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)150 g
-
teentjes knoflook3
-
olijfolie30 g
-
gepelde gamba's150 g
-
water400 g
-
melk800 g
-
bloem80 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
nootmuskaat1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
51 g
Calorieën
2047 kJ /
489 kcal
Vetten
20 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Starterskit
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1u. 10min
Bloemkoolrijst poke bowl
Geen beoordelingen
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Tomaat en basilicum kip quiche
1u.
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Vislasagne met asperges en prei
1u. 30min
Kipfilets pizzaiola
55min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min
Gestoomde broodjes
2u. 10min
Waterzooi van Kip
1u.