Apparaten en accessoires
Gembersoep met rode paprika
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
rode paprika in stukken (3 x 3 cm)150 g
-
rode uien in vier gesneden150 g
-
teentjes knoflook (ongepeld)2
-
extra vergine olijfolie1 el
-
verse gember30 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen komijn1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
aardappelen geschild, in stukken (2 x 2 cm)120 g
-
water800 g
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 ½ el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
4 el Griekse yoghurtkwark kaas4 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5.74 g
Calorieën
745 kJ /
178 kcal
Vetten
13.05 g
Vezels
1.89 g
Koolhydraten
9.46 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13u. 30min
Pompoensoep
35min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Geen beoordelingen
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1u. 10min
Aardappel-preisoep
40min
Romige tomatensoep
25min
Romige courgettensoep
25min
Romige erwtensoep
40min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Zachte wortelsoep met venkel
40min