
Apparaten en accessoires
Gembersoep met rode paprika
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
rode paprika in stukken (3 x 3 cm)150 g
-
rode uien in vier gesneden150 g
-
teentjes knoflook (ongepeld)2
-
extra vergine olijfolie1 el
-
verse gember30 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen komijn1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
aardappelen geschild, in stukken (2 x 2 cm)120 g
-
water800 g
-
groentebouillonpasta, huisgemaakt1 ½ el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
kwark kaas4 el
Voeding per 1 portie
Calorieën
178 kcal /
745 kJ
Eiwitten
5.74 g
Vetten
13.05 g
Koolhydraten
9.46 g
Vezels
1.89 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Chai-theepoeder
15 min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 min
Zalmsoufflé
1 h
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 h 10 min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 h 50 min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 h 15 min
Romige erwtensoep
40 min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 min
Romige champignonsoep
20 min
Romige tomatensoep
25 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min