Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g rode paprika, in stukken (3 x 3 cm)
- 150 g rode uien, in vier gesneden
- 2 teentjes knoflook (ongepeld)
- 1 el extra vergine olijfolie
- 30 g verse gember
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 tl gemalen komijn
- 1 tl gemalen koriander
- 120 g aardappelen, geschild, in stukken (2 x 2 cm)
- 800 g water
-
1 ½
el groentebouillonpasta, huisgemaakt
of 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl fijn zout
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
-
4
el kwark kaas
of 4 el Griekse yoghurt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 745 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 5.74 g
- Koolhydraten
- 9.46 g
- Vetten
- 13.05 g
- Vezels
- 1.89 g
Alternatieve recepten
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Romige erwtensoep
40 Min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 Min
Pompoensoep
35min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Nenhuma avaliação
Aardappel-preisoep
40 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min