Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
TM5 TM6

Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.

5.0 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

Ricotta gevulde kippenborst

  • 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
  • 15 g verse bladpeterselie
  • 15 g verse munt
  • 1 el citroenzeste
  • 200 g ricotta, koud
  • 1 tl zout
  • 1 tl vers gemalen peper
  • 6 kippenborsten, ontveld en ontbeend

Tomatenrisotto

  • 1 sjalot
  • 1 teentje knoflook
  • 15 g verse bladpeterselie
  • 40 g olijfolie
  • 300 g risotto rijst
  • 200 g rijpe tomaat, in 4 gesneden
  • 60 g droge witte wijn
  • 500 g water
  • 1 volle el groentebouillonpasta
  • ½ tl zout
  • ¼ tl vers gemalen zwarte peper
  • 20 g tomatenpuree
  • 30 g boter

Voeding
per 1 portie
Calorieën
2392 kJ / 569 kcal
Eiwitten
52 g
Koolhydraten
43 g
Vetten
20 g
Vezels
1.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 3000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen