Apparaten en accessoires
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
Ricotta gevulde kippenborst
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
verse bladpeterselie15 g
-
verse munt15 g
-
citroenzeste1 el
-
ricotta koud200 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper1 tl
-
kippenborsten, ontveld en ontbeend6
Tomatenrisotto
-
sjalot1
-
teentje knoflook1
-
verse bladpeterselie15 g
-
olijfolie40 g
-
risottorijst300 g
-
rijpe tomaat in 4 gesneden200 g
-
droge witte wijn60 g
-
water500 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle el
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
tomatenpuree20 g
-
boter30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
52 g
Calorieën
2392 kJ /
569 kcal
Vetten
20 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkere kip
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Worst met erwtenrisotto
30 Min
Risotto bolognese
45 Min
Pompoenrisotto met spek
25 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Vegetarische pizza
Keine Bewertungen
Vegan bananen-kokoscake
Keine Bewertungen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Keine Bewertungen
Szechuanrijst met gehaktvlees en chili-olie
1 Std. 5 Min
Zalm en venkel risotto
25 Min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min
Romige Aardappelsalade
Keine Bewertungen
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min