
Apparaten en accessoires
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
Ricotta gevulde kippenborst
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
verse bladpeterselie15 g
-
verse munt15 g
-
citroenzeste1 el
-
ricotta koud200 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper1 tl
-
kippenborsten, ontveld en ontbeend6
Tomatenrisotto
-
sjalot1
-
teentje knoflook1
-
verse bladpeterselie15 g
-
olijfolie40 g
-
risottorijst300 g
-
rijpe tomaat in 4 gesneden200 g
-
droge witte wijn60 g
-
water500 g
-
groentebouillonpasta1 volle el
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
tomatenpuree20 g
-
boter30 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
569 kcal /
2392 kJ
Eiwitten
52 g
Vetten
20 g
Koolhydraten
43 g
Vezels
1.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Lekkere kip
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zalm en venkel risotto
25 Min
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Keine Bewertungen
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 Min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.
Risotto bolognese
45 Min
Kipfilets pizzaiola
55 Min