Apparaten en accessoires
Tomaat en basilicum kip quiche
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
8 sneetjes
Ingrediënten
Deeg
-
bloem270 g
-
olijfolie100 g
-
water60 g
-
verse basilicumbladeren naar smaak8 - 10
-
citroenzeste1 el
-
zout½ tl
Vulling
-
olijfolie30 g
-
ui in 4 gesneden150 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt30 g
-
kippenborst filet, zonder vel in blokjes (2 cm)300 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
cherry tomaten gehalveerd250 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
eieren2
-
feta kaas60 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
verse basilicumbladeren in stukken, als versiering10
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
16 g
Calorieën
1833 kJ /
438 kcal
Vetten
28 g
Vezels
2.1 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkere kip
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Geen beoordelingen
Zomerse pastasalade
30min
Zalm en venkel risotto
25min
Vislasagne met courgette
1u.
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1u. 30min
Spaghetti met tonijn
40min
Groenteflan
1u. 35min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1u.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min