Apparaten en accessoires
Tomaat en basilicum kip quiche
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
8 sneetjes
Ingrediënten
Deeg
-
bloem270 g
-
olijfolie100 g
-
water60 g
-
verse basilicumbladeren naar smaak8 - 10
-
citroenzeste1 el
-
zout½ tl
Vulling
-
olijfolie30 g
-
ui in 4 gesneden150 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt30 g
-
kippenborst filet, zonder vel in blokjes (2 cm)300 g
-
zout½ tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
cherry tomaten gehalveerd250 g
-
room, min. 30% vet200 g
-
eieren2
-
feta kaas60 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
verse basilicumbladeren in stukken, als versiering10
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
16 g
Calorieën
1833 kJ /
438 kcal
Vetten
28 g
Vezels
2.1 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkere kip
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1u.
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1u. 10min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min
Turkse moussaka
1u. 10min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1u.
Pompoenrisotto met spek
25min