![Tomaat en basilicum kip quiche Tomaat en basilicum kip quiche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/973fae4d-d918-4cfb-baf6-93a2672979d5/Derivates/e38f28a8-99ad-4a91-a0cb-07e296ef62ff.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 270 g bloem
- 100 g olijfolie
- 60 g water
- 8 - 10 verse basilicumbladeren, naar smaak
- 1 el citroenzeste
- ½ tl zout
Vulling
- 30 g olijfolie
- 150 g ui, in 4 gesneden
- 30 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- 300 g kippenborst filet, zonder vel, in blokjes (2 cm)
- ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 250 g cherry tomaten, gehalveerd
- 200 g room, min. 30% vet
- 2 eieren
- 60 g feta kaas
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 10 verse basilicumbladeren in stukken, als versiering
- Voeding
- per 1 sneetje
- Calorieën
- 1833 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Stevige linzenchili
Keine Bewertungen
Quiche lorraine
50 min
Mediterrane kippenpastei
50 min
Vislasagne met courgette
1 godz.
Salade met kip en spelt
1 godz. 15 min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 min
Quiche met kip en peer
2 godz. 40 min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 min
Preiquiche
1 godz. 45 min