Apparaten en accessoires
Mexicaanse kippensoep
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
-
teentjes knoflook4
-
oregano, vers alleen de blaadjes3 takjes
-
koriander4 takjes
-
lange rode chilipeper ontpit indien gewenst1
-
ui (ongeveer 1 ui), gehalveerd150 g
-
gemalen komijn1 tl
-
olijfolie1 el
-
limoenen in twee gesneden2
-
kippenvlees, ontbeend en zonder vel in blokjes (2 cm) (zie Tips)350 g
-
water750 g
-
1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta, huisgemaakt2 el
-
240 g zoete maïskorrelszoete maïskorrels, uit blik gespoeld en uitgelekt (gewicht na uitlekken)240 g
-
kidneybonen, uit blik gespoeld en uitgelekt (gewicht na uitlekken)240 g
-
tomaten in blokjes190 g
-
lente-uitjes in stukken2
-
rode paprika zaadjes verwijderd en in blokjes140 g
-
avocado vruchtvlees, in reepjes240 g
-
kool in reepjes180 g
-
maïschips als garnituur
-
zure room als garnituur
-
jalapeño peper, uit blik uitgelekt, als garnituur
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
22 g
Calorieën
2818 kJ /
671 kcal
Vetten
43 g
Vezels
13 g
Koolhydraten
43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Gevulde groenten
1u. 20min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1u.
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8u. 10min
Steak Stroganoff
45min
Kippennoedelsoep
1u. 35min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1u. 15min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1u. 35min
Kippenbouillon met broodknoedels
1u. 5min
Speltbrood
Geen beoordelingen
Gembersoep met rode paprika
50min