Apparaten en accessoires
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Zalm, wortelen en bonen
-
gemalen cayennepeper½ - 1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
verse zalmfilets, ontveld (150-180 g elk, 4 cm dik)4
-
wortelen in stukken (ong. 2 mm)200 g
-
platte sperziebonen doormidden gesneden250 g
Mangosaus
-
rijpe mango alleen het vruchtvlees, in stukken (ong. 3 cm)250 g
-
brandewijn50 g
-
currypoeder1 tl
-
water300 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
volle yoghurt120 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
verse peterselie (optioneel) enkel de blaadjes, als garnituur1 takje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
37 g
Calorieën
2144 kJ /
513 kcal
Vetten
28 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5u.
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1u. 10min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min