Apparaten en accessoires
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Zalm, wortelen en bonen
-
gemalen cayennepeper½ - 1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
verse zalmfilets, ontveld (150-180 g elk, 4 cm dik)4
-
wortelen in stukken (ong. 2 mm)200 g
-
platte sperziebonen doormidden gesneden250 g
Mangosaus
-
rijpe mango alleen het vruchtvlees, in stukken (ong. 3 cm)250 g
-
brandewijn50 g
-
currypoeder1 tl
-
water300 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
volle yoghurt120 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
verse peterselie (optioneel) enkel de blaadjes, als garnituur1 takje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
37 g
Calorieën
2144 kJ /
513 kcal
Vetten
28 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rode kool cups met kip
25min
Marsepein halve maan koekjes
30min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Quinoa salade met knapperige groenten
30min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1u. 40min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3u. 50min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min