
Apparaten en accessoires
Rijstsalade
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
eieren2
-
courgette in kleine blokjes gesneden280 g
-
wortelen in kleine blokjes gesneden120 g
-
bevroren doperwten100 g
-
water1200 g
-
zout plus extra naar smaak1 tl
-
voorgekookte rijst (ca. 15 minuten kooktijd)250 g
-
tonijn in olie (uit blik) (gewicht inclusief olie), afgegoten, in stukjes gesneden200 g
-
olijven ontpit, heel of gehakt100 g
-
augurken in plakjes gesneden15 - 20 g
-
verse munt alleen de blaadjes1 takje
-
extra vergine olijfolie1 el
-
azijn (optioneel)1 - 2 tl
-
kerstomaten in helften of kwarten gesneden7
Voeding per 1 portie
Calorieën
485 kcal /
2027 kJ
Eiwitten
21 g
Vetten
18 g
Koolhydraten
59 g
Vezels
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sinaasappel-currydressing
10min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1u. 40min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Chocoladetruffels
2u. 45min
Groenten-aardappelsalade met kip
1u. 15min
Bessenmousse
4u. 50min
Broccoli-ham omelet
35min
Kip in perziksaus
40min
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Rijst met groentemix
55min