Apparaten en accessoires
Rijstsalade
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
eieren2
-
courgette in kleine blokjes gesneden280 g
-
wortelen in kleine blokjes gesneden120 g
-
bevroren doperwten100 g
-
water1200 g
-
zout plus extra naar smaak1 tl
-
langkorrelige rijst type basmati (ca. 15 minuten kooktijd)250 g
-
tonijn in olie (uit blik) (gewicht inclusief olie), afgegoten, in stukjes gesneden200 g
-
olijven ontpit, heel of gehakt100 g
-
augurken in plakjes gesneden15 - 20 g
-
verse munt alleen de blaadjes1 takje
-
extra vergine olijfolie1 el
-
1 - 2 tl citroensapazijn (optioneel)1 - 2 tl
-
kerstomaten in helften of kwarten gesneden7
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
21 g
Calorieën
2027 kJ /
485 kcal
Vetten
18 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
59 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1u. 15min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Crostini met champignons en fontinakaas
Geen beoordelingen
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min
Pastasalade met groenten
1u.
Rijst met groentemix
55min
Garnituur van courgette
30min