Apparaten en accessoires
Rijstsalade
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
eieren2
-
courgette in kleine blokjes gesneden280 g
-
wortelen in kleine blokjes gesneden120 g
-
bevroren doperwten100 g
-
water1200 g
-
zout plus extra naar smaak1 tl
-
langkorrelige rijst type basmati (ca. 15 minuten kooktijd)250 g
-
tonijn in olie (uit blik) (gewicht inclusief olie), afgegoten, in stukjes gesneden200 g
-
olijven ontpit, heel of gehakt100 g
-
augurken in plakjes gesneden15 - 20 g
-
verse munt alleen de blaadjes1 takje
-
extra vergine olijfolie1 el
-
1 - 2 tl citroensapazijn (optioneel)1 - 2 tl
-
kerstomaten in helften of kwarten gesneden7
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
21 g
Calorieën
2027 kJ /
485 kcal
Vetten
18 g
Vezels
6 g
Koolhydraten
59 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15min
Penne met tonijn
35min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Hazelnootijs
Geen beoordelingen
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1u. 5min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2u.
Salade met kip en spelt
1u. 15min
Vastensoep
30min
Snelle regenboogsalade
10min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10min