Apparaten en accessoires
Ovenschotel van scampi en vermicelli
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
plantaardige olie10 g
-
verse gember in dunne schijfjes5 g
-
rode peper diagonaal gesneden1
-
lente-uitjes in schijfjes3
-
rauwe scampi, gepeld en darmkanaal verwijderd10
-
glasmie gedrenkt in water gedurende 10 minuten, in tweeën gesneden100 g
-
zout1 tl
-
sojasaus3 el
-
suiker1 tl
-
ketchup1 el
-
rijstwijn1 el
-
water100 g
-
sesamolie (optioneel)¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16 g
Calorieën
753 kJ /
180 kcal
Vetten
5 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Oosters koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Batch cooking - Basisrecepten
Geen beoordelingen
Halloween quiche
2u.
Mango mojito
15min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Geen beoordelingen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5u.
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Quiche met kip en peer
2u. 40min
Koolsoep
50min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2u. 40min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min