Apparaten en accessoires
Ovenschotel van scampi en vermicelli
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
plantaardige olie10 g
-
verse gember in dunne schijfjes5 g
-
rode peper diagonaal gesneden1
-
lente-uitjes in schijfjes3
-
rauwe scampi, gepeld en darmkanaal verwijderd10
-
glasmie gedrenkt in water gedurende 10 minuten, in tweeën gesneden100 g
-
zout1 tl
-
sojasaus3 el
-
suiker1 tl
-
ketchup1 el
-
rijstwijn1 el
-
water100 g
-
sesamolie (optioneel)¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16 g
Calorieën
753 kJ /
180 kcal
Vetten
5 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Oosters koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Appel strudel
1 godz. 45 min
Gehakte uien
5 min
Pekingeend
45 min
Paella met kidneybonen
55 min
Spinazie- en tomatenquiche
1 godz. 45 min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1 godz. 15 min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Brak ocen
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min
Spaghetti met tonijn
40 min
Trio van rijst, vis en groenten
35 min
Zoetzure vis met rijst
1 godz. 5 min