Apparaten en accessoires
Ovenschotel van scampi en vermicelli
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
plantaardige olie10 g
-
verse gember in dunne schijfjes5 g
-
rode peper diagonaal gesneden1
-
lente-uitjes in schijfjes3
-
rauwe scampi, gepeld en darmkanaal verwijderd10
-
glasmie gedrenkt in water gedurende 10 minuten, in tweeën gesneden100 g
-
zout1 tl
-
sojasaus3 el
-
suiker1 tl
-
ketchup1 el
-
rijstwijn1 el
-
water100 g
-
sesamolie (optioneel)¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
16 g
Calorieën
753 kJ /
180 kcal
Vetten
5 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Oosters koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30min
Oranje gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Roodbruin gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Kip met citroen
50min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1u. 40min
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Forel met hollandaisesaus
50min
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min