
Apparaten en accessoires
Ovenschotel van scampi en vermicelli
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
plantaardige olie10 g
-
verse gember in dunne schijfjes5 g
-
rode peper diagonaal gesneden1
-
lente-uitjes in schijfjes3
-
rauwe scampi, gepeld en darmkanaal verwijderd10
-
glasmie gedrenkt in water gedurende 10 minuten, in tweeën gesneden100 g
-
zout1 tl
-
sojasaus3 el
-
suiker1 tl
-
ketchup1 el
-
rijstwijn1 el
-
water100 g
-
sesamolie (optioneel)¼ tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
180 kcal /
753 kJ
Eiwitten
16 g
Vetten
5 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Oosters koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Chocolade en banaan charlotte
Geen beoordelingen
Penne met tonijn
35min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Kippenbouillon met broodknoedels
1u. 5min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1u. 5min
Vislasagne met courgette
1u.
Vislasagne met asperges en prei
1u. 30min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min