
Apparaten en accessoires
Lamslende met roze pepersaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
boter in stukken30 g
-
sjalotten (ong. 2 sjalotten), gepeld en gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook2
-
water220 g
-
bouillonpasta naar believen (zie tip)½ tl
-
roze peperkorrels1 tl
-
nieuwe aardappelen ongepeld, gewassen en in stukken (2 x 2 cm)300 g
-
olijfolie om in te vetten
-
lamsentrecote, ontbeend (in stukken van 6- 8 cm gesneden )700 g
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
water1 el
-
groene asperges geschild en in stukken (3-4 cm)150 - 200 g
-
wortel in julienne1
-
whisky1 el
-
maïzena (zetmeel)1 tl
-
roze peperkorrels1 tl
-
verse room60 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
435 kcal /
1830 kJ
Eiwitten
29 g
Vetten
29.3 g
Koolhydraten
12.8 g
Vezels
3.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Snel op tafel
10 recepten
Benelux
Benelux