Lamslende met roze pepersaus

Lamslende met roze pepersaus

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porties

Ingrediënten

  • boter in stukken
    30 g
  • sjalotten (ong. 2 sjalotten), gepeld en gehalveerd
    60 g
  • teentjes knoflook
    2
  • water
    220 g
  • bouillonpasta naar believen (zie tip)
    ½ tl
    ½ vleesbouillonblokje (voor 0,5 l), naar believen (zie tip)
  • roze peperkorrels
    1 tl
    1 tl groene peper, vers of in azijn
  • nieuwe aardappelen ongepeld, gewassen en in stukken (2 x 2 cm)
    300 g
  • olijfolie om in te vetten
  • lamsentrecote, ontbeend (in stukken van 6- 8 cm gesneden )
    700 g
  • fijn zout
    1 snuifje
  • vers gemalen zwarte peper
    1 snuifje
  • water
    1 el
  • groene asperges geschild en in stukken (3-4 cm)
    150 - 200 g
  • wortel in julienne
    1
  • whisky
    1 el
  • maïzena (zetmeel)
    1 tl
  • roze peperkorrels
    1 tl
    1 tl groene peperkorrels, op azijn
  • verse room
    60 g

Voeding per 1 portie

Calorieën 435 kcal / 1830 kJ
Eiwitten 29 g
Vetten 29.3 g
Koolhydraten 12.8 g
Vezels 3.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...