Apparaten en accessoires
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 10min
2 porties
Ingrediënten
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
teentje knoflook1
-
verse gember gepeld, in dunne schijfjes (2 mm)20 g
-
60 g sinaasappelmarmelade, plus 1 el citroensapmarmelade van sinaasappels uit Sevilla60 g
-
verse tijm (blaadjes)1 snuifje
-
olijfolie20 g
-
20 g sherryazijnbalsamicoazijn20 g
-
porto50 g
-
water550 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper volgens smaak¼ tl
-
eendenborsten, ontveld, zonder been (ong. 150-200 g elk) (zie tip)2
-
bloemige aardappel geschild, in kleine stukken (1 cm)350 g
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
boter30 g
-
melk120 g
-
vers gemalen zwarte peper pas aan naar smaak¼ tl
-
verse sperziebonen in stukken (2 cm) indien nodig120 - 150 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
43 g
Calorieën
3136 kJ /
750 kcal
Vetten
33 g
Vezels
4.4 g
Koolhydraten
60 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Geen beoordelingen
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2u.
Zalm en venkel risotto
25min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1u. 20min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Bloemkool met kaas
55min
Koninginnenhapje
55min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min