Apparaten en accessoires
Mosterd-dillesaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
1 beker
Ingrediënten
-
koolzaadolie200 g
-
verse dille alleen de blaadjes10 - 15 g
-
suiker naar smaak20 - 30 g
-
witte wijnazijn20 g
-
citroensap20 g
-
Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd25 g
-
zachte mosterd30 g
-
eierdooier1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 beker
Eiwitten
10 g
Calorieën
8541 kJ /
2041 kcal
Vetten
211 g
Vezels
2.6 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mousse van tonijn
10min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Geen beoordelingen
Sinaasappel-currydressing
10min
Smoothie
5min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Kaastaartijs
Geen beoordelingen
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Geen beoordelingen
Sinaasappelconfituur met Campari
1u. 35min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9u. 15min
Mousse van ham
10min
Zalmtartaar
10min