Apparaten en accessoires
Mosterd-dillesaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
1 beker
Ingrediënten
-
koolzaadolie200 g
-
verse dille alleen de blaadjes10 - 15 g
-
suiker naar smaak20 - 30 g
-
witte wijnazijn20 g
-
citroensap20 g
-
Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd25 g
-
zachte mosterd30 g
-
eierdooier1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 beker
Eiwitten
10 g
Calorieën
8541 kJ /
2041 kcal
Vetten
211 g
Vezels
2.6 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Zwarte woud kerstbuche
1u. 30min
Kip met rode paprika
1u. 5min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1u.
Gevulde kroketten
Geen beoordelingen
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6u.
Hollandaisesaus
15min
Kruidenvinaigrette
Geen beoordelingen
Ananaspakketjes
1u.
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Vruchtensaus (coulis)
10min