Apparaten en accessoires
Mosterd-dillesaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
1 beker
Ingrediënten
-
koolzaadolie200 g
-
verse dille alleen de blaadjes10 - 15 g
-
suiker naar smaak20 - 30 g
-
witte wijnazijn20 g
-
citroensap20 g
-
Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd25 g
-
zachte mosterd30 g
-
eierdooier1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 beker
Eiwitten
10 g
Calorieën
8541 kJ /
2041 kcal
Vetten
211 g
Vezels
2.6 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Bearnaisesaus
15min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Hollandaisesaus
15min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Geen beoordelingen
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Kruidenvinaigrette
Geen beoordelingen
Heerlijke herfstdressing
Geen beoordelingen
Lamslende met roze pepersaus
45min
Choronsaus
20min
Forelmousse
5min
Basilicumpesto
10min