Apparaten en accessoires
Mosterd-dillesaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
1 beker
Ingrediënten
-
koolzaadolie200 g
-
verse dille alleen de blaadjes10 - 15 g
-
suiker naar smaak20 - 30 g
-
witte wijnazijn20 g
-
citroensap20 g
-
Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd25 g
-
zachte mosterd30 g
-
eierdooier1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 beker
Eiwitten
10 g
Calorieën
8541 kJ /
2041 kcal
Vetten
211 g
Vezels
2.6 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Geen beoordelingen
Komkommersalade met dille
10min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Romige aspergesoep
25min
Soezendeeg
2u.
Groene pepersaus
20min
Souvlaki van kip en paprika met rijst
1u. 5min
Koffielikeur
40min
Margarita
10min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Mousse van tonijn
10min
Romige champignonsoep
20min