
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g koolzaadolie
- 10 - 15 g verse dille alleen de blaadjes
- 20 - 30 g suiker naar smaak
- 20 g witte wijnazijn
- 20 g citroensap
- 25 g Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd
- 30 g zachte mosterd
- 1 eierdooier
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 beker
- Calorieën
- 2041 kcal / 8541 kJ
- Eiwitten
- 10 g
- Vetten
- 211 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Hollandaisesaus
15min
Fruitige saladedressing
5min
Volkoren hamburgerbroodjes
2u. 50min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Gestoomde kip op zijn geheel
Geen beoordelingen
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5u. 15min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Geen beoordelingen
Choronsaus
20min
Brood met olijven
2u. 20min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min