Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g koolzaadolie
- 10 - 15 g verse dille, alleen de blaadjes
- 20 - 30 g suiker, naar smaak
- 20 g witte wijnazijn
- 20 g citroensap
- 25 g Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd
- 30 g zoete mosterd
- 1 eierdooier
- ½ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 Totale recept
- Calorieën
- 8541 kJ / 2041 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 211 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Virgin appel cider old fashioned
Geen beoordelingen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Sinaasappel-currydressing
10 min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 min
Hollandaisesaus
15 min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Fruitige saladedressing
5min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Geen beoordelingen
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Chocoladehazelnootpasta
45 min
Groene pepersaus
20min