Apparaten en accessoires
Mosterd-dillesaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
1 beker
Ingrediënten
-
koolzaadolie200 g
-
verse dille alleen de blaadjes10 - 15 g
-
suiker naar smaak20 - 30 g
-
witte wijnazijn20 g
-
citroensap20 g
-
Dijon mosterd of andere middelscherpe mosterd25 g
-
zachte mosterd30 g
-
eierdooier1
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 beker
Eiwitten
10 g
Calorieën
8541 kJ /
2041 kcal
Vetten
211 g
Vezels
2.6 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
15min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Vers pastadeeg
1u.
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1u.
Pompoen vingers
1u. 30min
Spaghetti met tomaat en spek
35min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Eendenlever
33u.
Vitello tonnato
13u.
BBQ-saus
20min
Gekarameliseerde uiensaus
2u. 5min