Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g donkere chocolade, min. 60% cacao, in stukken of callets
- 200 g room, 35% vet
- 1 el sinaasappellikeur (bv. Cointreau® of Grand Marnier®)
- 4 eieren, medium (53-63 g), gescheiden
- 60 g suiker
- 1 sinaasappelschil, de zeste, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1573 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Pompoen vingers
1 Std. 30 Min
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 Min
Amandelbretzels
Geen beoordelingen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Citrus lekkernij
50min
Lamscurry
1h
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min