Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g donkere chocolade, min. 60% cacao, in stukken of callets
- 200 g room, 35% vet
- 1 el sinaasappellikeur (bv. Cointreau® of Grand Marnier®)
- 4 eieren, medium (53-63 g), gescheiden
- 60 g suiker
- 1 sinaasappelschil, de zeste, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1573 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gougère-soezen met zalmmousse
25 godz. 35 min
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
2h
Walnoot Brittle
1 Std. 30 Min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Brood van gierstmeel
2h 35min
Chia- en quinoatortilla’s met een trio van dips
1 Std. 45 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Basis karamel
25min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Hazelnootbavarois
6 Std. 40 Min
Chocolade sneeuwballen
1 Std.
Chocolademousse
3小时 20 分钟