Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g donkere chocolade, min. 60% cacao, in stukken of callets
- 200 g room, 35% vet
- 1 el sinaasappellikeur (bv. Cointreau® of Grand Marnier®)
- 4 eieren, medium (53-63 g), gescheiden
- 60 g suiker
- 1 sinaasappelschil, de zeste, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1573 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10 min
Speculoospasta
10 min
Zalmvlecht
Geen beoordelingen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Geen beoordelingen
Peren in rode wijn
5h
Citroensorbet met schuimwijn
10 min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Yoghurt met appel en bosbessen
12h 40min
Sabayon (Zabaglione)
15 min