
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zwarte olijvensaus
- 200 g zwarte olijven, ontpit
- 40 g verse peterselie, enkel de blaadjes
- 2 teentjes knoflook
- 40 g kappertjes, uitgelekt
- 10 g citroensap
- 70 g extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes zout
Roomsoep van salade en gestoomde broccoli
- 80 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 20 g boter
- 600 g broccoli, in roosjes (5 cm)
- 2 snuifjes zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 150 g aardappelen, in stukken (3 cm)
- 1 tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 600 g water
- 200 g veldsla
- 80 g room
- 1 snuifje suiker
- ½ tl citroensap
- ¼ tl Worcestersaus
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alles tonenGelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1u. 5min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2u.
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1u. 15min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1u.
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1u. 25min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
Geen beoordelingen
30min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
Geen beoordelingen
40min