Apparaten en accessoires
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 30min
6 porties
Ingrediënten
Roggecrackers
-
venkelzaad, gedroogd1 ½ tl
-
karwijzaad1 tl
-
roggebloem100 g
-
volkoren tarwebloem100 g
-
lijnzaad grond1 ½ tl
-
zachte bruine basterdsuiker½ tl
-
zeezout½ tl
-
bakpoeder¼ tl
-
water135 g
Humus
-
witte kikkererwten, uit blik gespoeld, uitgelekt (1 x 400 g blik)240 g
-
teentje knoflook1
-
citroen alleen het versgeperst sap1
-
yoghurt, 0,1% vet3 el
-
sumak naar smaak¼ - ½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7 g
Calorieën
762 kJ /
181 kcal
Vetten
2 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
lagere GI
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Pas d’évaluation
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Pas d’évaluation
Cashew cheddarkaas
Pas d’évaluation
Vegan cheddar mac & cheese
Pas d’évaluation
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Pas d’évaluation
Knoflook en uien glaceren
Pas d’évaluation
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Thaise rode curry
1h
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Hummus van rode biet
10min
Knapperige granola
2h