Apparaten en accessoires
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 30min
6 porties
Ingrediënten
Roggecrackers
-
venkelzaad, gedroogd1 ½ tl
-
karwijzaad1 tl
-
roggebloem100 g
-
volkoren tarwebloem100 g
-
lijnzaad grond1 ½ tl
-
zachte bruine basterdsuiker½ tl
-
zeezout½ tl
-
bakpoeder¼ tl
-
water135 g
Humus
-
witte kikkererwten, uit blik gespoeld, uitgelekt (1 x 400 g blik)240 g
-
teentje knoflook1
-
citroen alleen het versgeperst sap1
-
yoghurt, 0,1% vet3 el
-
sumak naar smaak¼ - ½ tl
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7 g
Calorieën
762 kJ /
181 kcal
Vetten
2 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
lagere GI
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Geen beoordelingen
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25min
Pompoen vingers
1u. 30min
Heerlijke herfstdressing
Geen beoordelingen
Tomaat en Chili jam
1u. 15min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Driekoningentaart met pompoen
Geen beoordelingen
Hummus van rode biet
10min
Boterhammen met spinazie pesto
1u. 55min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2u. 15min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Pesto met basilicum
5min