Apparaten en accessoires
Gezouten karamel toffees
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 45min
28 stuks
Ingrediënten
-
witte suiker200 g
-
boter koud, in stukken150 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
zout1 tl
-
30 g amandelschilfersgehakte amandelen30 g
-
water1000 g
-
azijn1 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
0 g
Calorieën
360 kJ /
86 kcal
Vetten
6 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Soezendeeg
2u.
Shortbread karamel gezouten boter
2u. 25min
Gemengde bessen taartjes
Geen beoordelingen
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3u. 20min
Ijs van chocolademousse
3u.
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18u.
Chocoladetaart met sinaasappel
2u. 40min
Chocoladesaus
Geen beoordelingen
Proteïnepudding
6u. 35min
Chocolade sneeuwballen
1u.
Karamelsaus
1u. 30min