Apparaten en accessoires
Pavlova-toren met gemengde bessen
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u. 30min
12 porties
Ingrediënten
Frambozencoulis
-
frambozen vers of bevroren200 g
-
fijne suiker100 g
-
citroensap20 g
Pavlova
-
suiker330 g
-
eiwitten (ong. 8 eiwitten), op kamertemperatuur250 g
-
wijnsteenpoeder1 snuifje
-
witte azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)40 g
Frambozencrème
-
room, 35% vet600 g
-
frambozen vers of bevroren, ontdooid en goed uitgelekt indien bevroren20 g
-
gemengde verse bessen als afwerking500 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
90.4 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1451 kJ /
345 kcal
Vetten
18 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
11.4 g
Koolhydraten
43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Vitello tonnato
13 Std.
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Keine Bewertungen
Charoset
15 Min
Oost-Europese brunch
Keine Bewertungen
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 Std.
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3 Std. 10 Min
Tarte Tatin
2 Std.
Pisco sour
10 Min
Chocoladetaart met Pistache
4 Std. 45 Min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 Min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10 Min
Dadel- en Haverdrank
20 Min