Apparaten en accessoires
Pavlova-toren met gemengde bessen
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u. 30min
12 porties
Ingrediënten
Frambozencoulis
-
frambozen vers of bevroren200 g
-
fijne suiker100 g
-
citroensap20 g
Pavlova
-
suiker330 g
-
eiwitten (ong. 8 eiwitten), op kamertemperatuur250 g
-
wijnsteenpoeder1 snuifje
-
witte azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)40 g
Frambozencrème
-
room, 35% vet600 g
-
frambozen vers of bevroren, ontdooid en goed uitgelekt indien bevroren20 g
-
gemengde verse bessen als afwerking500 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
90.4 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
1451 kJ /
345 kcal
Vetten
18 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
11.4 g
Koolhydraten
43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Vitello tonnato
13u.
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Geen beoordelingen
Charoset
15min
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6u.
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3u. 10min
Tarte Tatin
2u.
Pisco sour
10min
Chocoladetaart met Pistache
4u. 45min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Dadel- en Haverdrank
20min