Pavlova-toren met gemengde bessen

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u. 30min
12 porties

Ingrediënten

Frambozencoulis
  • frambozen vers of bevroren
    200 g
  • fijne suiker
    100 g
  • citroensap
    20 g
Pavlova
  • suiker
    330 g
  • eiwitten (ong. 8 eiwitten), op kamertemperatuur
    250 g
  • wijnsteenpoeder
    1 snuifje
  • witte azijn
    1 tl
  • natuurlijk vanille-extract
    1 tl
  • maïzena (zetmeel)
    40 g
Frambozencrème
  • room, 35% vet
    600 g
  • frambozen vers of bevroren, ontdooid en goed uitgelekt indien bevroren
    20 g
  • gemengde verse bessen als afwerking
    500 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portie

Natrium 90.4 mg
Eiwitten 4 g
Calorieën 1451 kJ / 345 kcal
Vetten 18 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 11.4 g
Koolhydraten 43 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...