Pavlova-toren met gemengde bessen
TM6 TM5 TM31

Pavlova-toren met gemengde bessen

4.0 ( 1 beoordeling )

Ingrediënten

Frambozencoulis

  • 200 gram frambozen vers of bevroren
  • 100 gram fijne suiker
  • 20 gram citroensap

Pavlova

  • 330 gram suiker
  • 250 gram eiwitten (ong. 8 eiwitten), op kamertemperatuur
  • 1 snuifje wijnsteenpoeder
  • 1 theelepel witte azijn
  • 1 theelepel natuurlijk vanille-extract
  • 40 gram maïzena (zetmeel)

Frambozencrème

  • 600 gram room, 35% vet
  • 20 gram frambozen vers of bevroren, ontdooid en goed uitgelekt indien bevroren
  • 500 gram gemengde verse bessen als afwerking

Voeding
per 1 portie
Calorieën
345 kcal / 1451 kJ
Eiwitten
4 g
Vetten
18 g
Koolhydraten
43 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
11.4 g
Natrium
90.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten