Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 takjes verse dragon
- 2 - 3 takjes verse kervel
- 1 tomaat (ong. 50 g)
- 80 g sjalot
- 80 g witte wijnazijn
- 180 g boter, in stukken
- 4 eierdooiers
- ¼ - ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 1 - 2 tl tomatenpuree (geconcentreerd)
- Voeding
- per 1 pot
- Calorieën
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 195 g
- Verzadigd vet
- 104 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1335 mg
Alternatieve recepten
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Keine Bewertungen
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Bearnaisesaus
20min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 Min
Groene pepersaus
20min
Gezouten-Karamelijs
14h
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1 Std. 40 Min
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Gestoomde kip op zijn geheel
Keine Bewertungen
Bearnaisesaus
15 Min