Apparaten en accessoires
Choronsaus
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
1 pot
Ingrediënten
-
verse dragon2 - 3 takjes
-
verse kervel2 - 3 takjes
-
tomaat (ong. 50 g)1
-
sjalot80 g
-
witte wijnazijn80 g
-
boter in stukken180 g
-
eierdooiers4
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper2 snuifjes
-
tomatenpuree (geconcentreerd)1 - 2 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Natrium
1335 mg
Eiwitten
27 g
Calorieën
7899 kJ /
1885 kcal
Vetten
195 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
104 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Indikken modus
17 recepten
Benelux
Benelux
Sauzen
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2u. 30min
Mangochutney
1u. 20min
Hollandaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Caramel vanille bourbon saus
Geen beoordelingen
Pompoen vingers
1u. 30min
Bearnaisesaus
20min
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Bearnaisesaus
15min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min