Apparaten en accessoires
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
-
prei enkel het wit50 g
-
olijfolie20 g
-
bloemkool in roosjes500 g
-
water300 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
volle melk100 g
-
zout volgens eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper volgens eigen smaak1 snuifje
-
rauwe eendenlever (ong. 25-30 g/escalope)6 stukken
-
droog geroosterde en gezouten pinda's80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8 g
Calorieën
1450.7 kJ /
350.8 kcal
Vetten
32.3 g
Vezels
2.8 g
Koolhydraten
5.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Pompoensoep
35min
Broccolisoep
15min
Romige courgettensoep
35min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Aardappel-preisoep
40min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Romige courgettensoep
25min
Romige erwtensoep
40min
Romige tomatensoep
25min