Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g prei, enkel het wit
- 20 g olijfolie
- 500 g bloemkool, in roosjes
- 300 g water
- 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 100 g volle melk
- 1 snuifje zout, volgens eigen smaak
- 1 snuifje gemalen peper, volgens eigen smaak
- 6 stukken rauwe eendenlever (ong. 25-30 g/escalope)
- 80 g droog geroosterde en gezouten pinda's
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1450.7 kJ / 350.8 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 32.3 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Romige courgettensoep
25min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Romige aspergesoep
25min
Romige tomatensoep
25min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Aardappel-preisoep
40min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Broccolisoep
15min
Pompoensoep
35min