
Apparaten en accessoires
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
-
prei enkel het wit50 g
-
olijfolie20 g
-
bloemkool in roosjes500 g
-
water300 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
volle melk100 g
-
zout volgens eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper volgens eigen smaak1 snuifje
-
rauwe eendenlever (ong. 25-30 g/escalope)6 stukken
-
droog geroosterde en gezouten pinda's80 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
350.8 kcal /
1450.7 kJ
Eiwitten
8 g
Vetten
32.3 g
Koolhydraten
5.2 g
Vezels
2.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux