![Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ED1A4054-5011-48DA-BE15-05402DB2A793/Derivates/8b05990e-fcb0-4880-95d2-0b613c439720.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g prei, enkel het wit
- 20 g olijfolie
- 500 g bloemkool, in roosjes
- 300 g water
- 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 100 g volle melk
- 1 snuifje zout, volgens eigen smaak
- 1 snuifje gemalen peper, volgens eigen smaak
- 6 stukken rauwe eendenlever (ong. 25-30 g/escalope)
- 80 g droog geroosterde en gezouten pinda's
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1450.7 kJ / 350.8 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 32.3 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccolisoep
15 min
Aardappel-preisoep
40 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min
Romige tomatensoep
25 Min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 min
Romige aspergesoep
25 Min
Romige champignonsoep
20 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Pompoensoep
35 min