Apparaten en accessoires
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
-
prei enkel het wit50 g
-
olijfolie20 g
-
bloemkool in roosjes500 g
-
water300 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
volle melk100 g
-
zout volgens eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper volgens eigen smaak1 snuifje
-
rauwe eendenlever (ong. 25-30 g/escalope)6 stukken
-
droog geroosterde en gezouten pinda's80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8 g
Calorieën
1450.7 kJ /
350.8 kcal
Vetten
32.3 g
Vezels
2.8 g
Koolhydraten
5.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
11 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Broccolisoep
15min
Mysterieuze soep
45min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1u. 15min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Aardappel-preisoep
40min
Romige tomatensoep
25min
Romige courgettensoep
25min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min