Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g spek, in stukken (ong. 2 cm)
- 1 ui, in 4 gesneden (ong. 150 g).
- 1 teentje knoflook
- 20 g olijfolie
- 1 tl paprikapoeder
- 500 g pompoen, in stukken (ong. 2 cm)
- 250 g water
- 1 el groentebouillonpasta (zie tips)
- 1 gedroogd laurierblad
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 2 el zure room
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 864.5 kJ / 205.8 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 694.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pompoensoep
35 min
Romige tomatensoep
25min
Paprikasoep met basilicumschuim
35 min
Romige courgettensoep
25min
Veelzijdige gladde soep
45 min
Romige erwtensoep
40 min
Zachte bloemkoolsoep
50 min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5 min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Nenhuma avaliação
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 min