Zachte bloemkoolsoep
TM5 TM6

Zachte bloemkoolsoep

4.5 (11 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g olijfolie
  • 20 g ongezouten boter
  • 60 g sjalot, in stukken (2-3 cm)
  • 500 g bloemkoolroosjes (nettogewicht)
  • 200 g aardappel in stukken (1-2 cm)
  • 600 g water
  • 1 el groentebouillon
  • 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
  • 10 stengels verse bieslook, gesnipperd

Voeding
per 1 portie
Calorieën
828 kJ / 198 kcal
Eiwitten
5.2 g
Koolhydraten
12.2 g
Vetten
14.6 g
Vezels
3.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 3000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen