Apparaten en accessoires
Zachte bloemkoolsoep
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
ongezouten boter20 g
-
sjalot in stukken (2-3 cm)60 g
-
bloemkoolroosjes (nettogewicht)500 g
-
aardappelen in stukken (1-2 cm)200 g
-
water600 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
olijfolie
-
verse bieslook gesnipperd10 stengels
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
5.2 g
Calorieën
828 kJ /
198 kcal
Vetten
14.6 g
Vezels
3.9 g
Koolhydraten
12.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Pompoensoep
35 Min
Broccolisoep
15 Min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 Std. 15 Min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Romige tomatensoep
25 Min
Romige erwtensoep
40 Min
Romige champignonsoep
20 Min