
Apparaten en accessoires
Zachte bloemkoolsoep
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
olijfolie20 g
-
ongezouten boter20 g
-
sjalot in stukken (2-3 cm)60 g
-
bloemkoolroosjes (nettogewicht)500 g
-
aardappelen in stukken (1-2 cm)200 g
-
water600 g
-
groentebouillon1 el
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
olijfolie
-
verse bieslook gesnipperd10 stengels
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
198 kcal /
828 kJ
Eiwitten
5.2 g
Vetten
14.6 g
Koolhydraten
12.2 g
Vezels
3.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pompoensoep
35min
Romige aspergesoep
25min
Broccolisoep
15min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Aardappel-preisoep
40min
Gembersoep met rode paprika
50min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Romige courgettensoep
25min
Romige erwtensoep
40min
Romige champignonsoep
20min
Romige tomatensoep
25min