Apparaten en accessoires
Romige aspergesoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
6 porties
Ingrediënten
-
witte asperges geschild, het houtachtige uiteinde verwijderd, in stukken (4 cm) gesneden400 g
-
aardappelen in stukken gesneden100 g
-
uien in helften gesneden50 g
-
teentje knoflook1
-
water700 g
-
1 bouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
zout naar smaak¼ - ½ tl
-
gemalen zwarte peper naar smaak1 - 2 snuifjes
-
50 g roomkaassmeerkaas50 g
-
50 - 100 g Griekse yoghurtzure room, 20% vet50 - 100 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes, gehakt3 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3 g
Calorieën
325 kJ /
77 kcal
Vetten
5 g
Vezels
1.3 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Hollandaisesaus
15min
Gewone yoghurt
14u.
Aspergesoep met citroen
55min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Aardappel-preisoep
40min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Romige courgettensoep
25min
Romige tomatensoep
25min
Romige erwtensoep
40min
Romige champignonsoep
20min