Romige aspergesoep

Romige aspergesoep

4.3 21 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
6 porties

Ingrediënten

  • witte asperges geschild, het houtachtige uiteinde verwijderd, in stukken (4 cm) gesneden
    400 g
  • aardappelen in stukken gesneden
    100 g
  • uien in helften gesneden
    50 g
  • teentje knoflook
    1
  • water
    700 g
  • groentebouillonpasta, huisgemaakt
    1 tl
    1 bouillonblokje (voor 0,5 l)
  • zout naar smaak
    ¼ - ½ tl
  • gemalen zwarte peper naar smaak
    1 - 2 snuifjes
  • smeerkaas
    50 g
    50 g roomkaas
  • zure room, 20% vet
    50 - 100 g
    50 - 100 g Griekse yoghurt
  • verse peterselie alleen de blaadjes, gehakt
    3 takjes

Voeding per 1 portie

Calorieën 77 kcal / 325 kJ
Eiwitten 3 g
Vetten 5 g
Koolhydraten 5 g
Vezels 1.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...