Apparaten en accessoires
Romige aspergesoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
6 porties
Ingrediënten
-
witte asperges geschild, het houtachtige uiteinde verwijderd, in stukken (4 cm) gesneden400 g
-
aardappelen in stukken gesneden100 g
-
uien in helften gesneden50 g
-
teentje knoflook1
-
water700 g
-
groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
zout naar smaak¼ - ½ tl
-
gemalen zwarte peper naar smaak1 - 2 snuifjes
-
smeerkaas50 g
-
zure room, 20% vet50 - 100 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes, gehakt3 takjes
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3 g
Calorieën
325 kJ /
77 kcal
Vetten
5 g
Vezels
1.3 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Romige courgettensoep
25min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Aspergesoep met citroen
55min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Romige champignonsoep
20min
Romige erwtensoep
40min
Courgettesoep met munt
35min
Forel met hollandaisesaus
50min
Aardappel-preisoep
40min
Romige tomatensoep
25min