Apparaten en accessoires
Romige aspergesoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
6 porties
Ingrediënten
-
witte asperges geschild, het houtachtige uiteinde verwijderd, in stukken (4 cm) gesneden400 g
-
aardappelen in stukken gesneden100 g
-
uien in helften gesneden50 g
-
teentje knoflook1
-
water700 g
-
1 bouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
zout naar smaak¼ - ½ tl
-
gemalen zwarte peper naar smaak1 - 2 snuifjes
-
50 g roomkaassmeerkaas50 g
-
50 - 100 g Griekse yoghurtzure room, 20% vet50 - 100 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes, gehakt3 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3 g
Calorieën
325 kJ /
77 kcal
Vetten
5 g
Vezels
1.3 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pompoensoep
35 min
Broccolisoep
15 min
Aspergesoep met citroen
55 min
Vitello tonnato
13 godz.
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Aardbeienjam
1 godz. 5 min
Aardappel-preisoep
40 min
Romige champignonsoep
20 min
Zachte bloemkoolsoep
50 min
Romige tomatensoep
25 min
Romige courgettensoep
25 min