
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 350 g venkel, in stukken (2-3 cm)
- 250 g wortel, geschild en in stukken (2-3 cm)
- 40 g prei, in stukken (2-3 cm)
- 30 g extra vergine olijfolie
- 500 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 snuifje fijn zout (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 711 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 4.1 g
Alternatieve recepten
Romige courgettensoep
25min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Romige tomatensoep
25min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Aardappel-preisoep
40min
Romige erwtensoep
40min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Broccolisoep
15min