Zachte wortelsoep met venkel
TM5 TM6

Zachte wortelsoep met venkel

4.9 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
  • 350 g venkel, in stukken (2-3 cm)
  • 250 g wortel, geschild en in stukken (2-3 cm)
  • 40 g prei, in stukken (2-3 cm)
  • 30 g extra vergine olijfolie
  • 500 g water
  • 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • 1 snuifje fijn zout (optioneel)

Voeding
per 1 portie
Calorieën
711 kJ / 170 kcal
Eiwitten
6.1 g
Koolhydraten
6.1 g
Vetten
13.6 g
Vezels
4.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 3000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen