Apparaten en accessoires
Bloemkool met kaas
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
6 porties
Ingrediënten
-
200 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken200 g
-
water500 g
-
bloemkool (ca. 1000 g), in roosjes1
-
bloem50 g
-
boter40 g
-
melk500 g
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen witte peper volgens smaak2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (optioneel)1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
1273 kJ /
305 kcal
Vetten
20 g
Vezels
5.1 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Bechamelsaus
15min
200 g prei fruiten
20min
Veelzijdige gladde soep
45min
Erwten met ham
25min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1u.
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Gehaktbrood
1u. 20min
Aardappelpuree
45min
Aardappel- en groentenpuree
40min
Romige tomatensoep
25min
Chocolademousse
3u. 20min