Apparaten en accessoires
Bloemkool met kaas
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
6 porties
Ingrediënten
-
200 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken200 g
-
water500 g
-
bloemkool (ca. 1000 g), in roosjes1
-
bloem50 g
-
boter40 g
-
melk500 g
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen witte peper volgens smaak2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (optioneel)1 - 2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
1273 kJ /
305 kcal
Vetten
20 g
Vezels
5.1 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Appelcake
1u.
Bechamelsaus
15min
Aardappel- en groentenpuree
40min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1u. 25min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1u. 15min
Romige tomatensoep
25min
Aardappelpuree
45min
Bechamelsaus
15min
Chocolademousse
3u. 20min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min