Apparaten en accessoires
Bloemkool met kaas
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
6 porties
Ingrediënten
-
Gruyère kaas in stukken200 g
-
water500 g
-
bloemkool (ca. 1000 g), in roosjes1
-
bloem50 g
-
boter40 g
-
melk500 g
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen witte peper volgens smaak2 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat (optioneel)1 - 2 snuifjes
Voeding per 1 portie
Eiwitten
17 g
Calorieën
1273 kJ /
305 kcal
Vetten
20 g
Vezels
5.1 g
Koolhydraten
14 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Bechamelsaus
15min
Gehaktballen in tomatensaus
3u. 40min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
200 g prei fruiten
20min
Eenvoudige appeltaart
45min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Chocolademousse
3u. 20min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.
Pastasalade met groenten
1u.
Aardappelpuree
45min
Bechamelsaus
15min