Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 sjalot (± 60 g), gehalveerd
- 30 g olijfolie
-
1
tl groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 450 g water
- ½ tl gedroogde tijm, en iets meer om op smaak te brengen
- 1 - 2 snuifjes zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 200 g geitenkaas, verkruimeld
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1038.7 kJ / 248.3 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 342.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccolisoep met volkoren croutons
40 min.
Romige courgettensoep
25 min.
Romige tomatensoep
25 min.
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1h 15 min.
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5 min.
Zachte bloemkoolsoep
50 min.
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 min.
Pompoensoep
35min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 min.
Aardappel-preisoep
40 min.
Zachte wortelsoep met venkel
40 min.