
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 sjalot (± 60 g), gehalveerd
- 30 g olijfolie
-
1
tl groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 450 g water
- ½ tl gedroogde tijm, en iets meer om op smaak te brengen
- 1 - 2 snuifjes zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 200 g geitenkaas, verkruimeld
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1038.7 kJ / 248.3 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 342.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Romige courgettensoep
25min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Spookachtige groene oogbalsoep
30min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Romige tomatensoep
25min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Bechamelsaus
15min
Mysterieuze soep
45min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1u. 15min