
Apparaten en accessoires
Broccolisoep
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
4 porties
Ingrediënten
-
sjalot (± 60 g), gehalveerd1
-
olijfolie30 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
water450 g
-
gedroogde tijm en iets meer om op smaak te brengen½ tl
-
geitenkaas verkruimeld200 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
broccoliroosjes gestoomd (zie tip)450 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
248.3 kcal /
1038.7 kJ
Eiwitten
12.8 g
Vetten
18.5 g
Koolhydraten
10.3 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
8.5 g
Natrium
342.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Batch Cooking & Meal Prep
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pompoensoep
35min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen
Romige courgettensoep
25min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Aardappel-preisoep
40min
Romige tomatensoep
25min