Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 sjalot (± 60 g), gehalveerd
- 30 g olijfolie
-
1
tl groentebouillonpasta
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 450 g water
- ½ tl gedroogde tijm, en iets meer om op smaak te brengen
- 1 - 2 snuifjes zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 200 g geitenkaas, verkruimeld
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1038.7 kJ / 248.3 kcal
- Eiwitten
- 12.8 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 342.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccolisoep met volkoren croutons
40 Min
Romige courgettensoep
25min
Romige tomatensoep
25min
Romige champignonsoep
20min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1 Std.
Paprikasoep met basilicumschuim
35 Min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Spookachtige groene oogbalsoep
30 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Mysterieuze soep
45 Min
Pompoensoep
35 Min