Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g aardappels, in stukken gesneden
- 100 g tomaten, in helften gesneden
- 80 g uien, in helften gesneden
- 1 teentje knoflook
- 400 g gemengde groenten (bijv. wortels, koolrapen, prei), in stukken gesneden
- 2 takjes verse peterselie
- ½ tl zout, aanpassen aan smaak
- ¼ - ½ tl gemalen peper, naar smaak
- 600 g water, aanpassen aan smaak
- 20 g boter, ongezouten
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 375 kJ / 90 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Romige courgettensoep
25 Min
Romige tomatensoep
25 Min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Aardappel- en groentenpuree
40 Min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 Std.
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Pompoensoep
35 min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Groentensaus voor pasta
40 Min
Aardappel-preisoep
40 Min