
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 23 - 30 g olijfolie
- 170 - 200 g gemengde groenten, om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prein...), in stukken (2 cm)
- 700 - 800 g gemengde groenten, om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak, erwten,...), in stukken
- 750 - 850 g water
-
1
tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl zout
- Voeding
- per 1 porties
- Calorieën
- 465 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
200 g prei fruiten
20 min
Veelzijdige stevige soep
50 min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Bechamelsaus
15min
Bloemkool met kaas
55min
Romige courgettensoep
25 min
Romige tomatensoep
25 min
Aardbeienjam
1h 5min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 min
Pannenkoeken
1u. 15min
Aardappelpuree
45 min
Aardappel- en groentenpuree
40 min