Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 23 - 30 g olijfolie
- 170 - 200 g gemengde groenten, om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prein...), in stukken (2 cm)
- 700 - 800 g gemengde groenten, om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak, erwten,...), in stukken
- 750 - 850 g water
-
1
tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl zout
- Voeding
- per 1 porties
- Calorieën
- 465 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Bechamelsaus
15min
Pompoensoep
35min
Appelmoes
20min
Aardappelpuree
45min
200 g prei fruiten
20min
Bloemkool met kaas
55 min
Veelzijdige stevige soep
50 min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 min
Zalm met venkel
40min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Appelcake
1h
Chocolademousse
3h 20min