Apparaten en accessoires
Veelzijdige gladde soep
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie23 - 30 g
-
gemengde groenten om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prein...), in stukken (2 cm)170 - 200 g
-
groenten, gemengd om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak, erwten,...), in stukken700 - 800 g
-
water750 - 850 g
-
1 groentebouillon, voor 0,5lgroentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porties
Eiwitten
4 g
Calorieën
465 kJ /
111 kcal
Vetten
5 g
Vezels
3.6 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Veelzijdige stevige soep
50min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Veelzijdige gladde soep
45min
Pompoensoep
35min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2u.
Aardappel- en groentenpuree
40min
Romige tomatensoep
25min
Tomatensaus
40min
Aardappelpuree
45min
Romige courgettensoep
25min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Appelmoes
20min