Apparaten en accessoires
Veelzijdige gladde soep
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 porties
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie23 - 30 g
-
gemengde groenten om te sauteren (bv. uien, sjalotten, prein...), in stukken (2 cm)170 - 200 g
-
groenten, gemengd om soep van te maken (bv. courgette, wortel, pompoen, zoete aardappel, knolselderij, pastinaak, erwten,...), in stukken700 - 800 g
-
water750 - 850 g
-
groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
zout1 tl
Voeding per 1 porties
Eiwitten
4 g
Calorieën
465 kJ /
111 kcal
Vetten
5 g
Vezels
3.6 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Appelmoes
20min
Bloemkool met kaas
55min
Pannenkoeken
1u. 15min
Bechamelsaus
15min
Mysterieuze soep
45min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1u. 25min
Veelzijdige stevige soep
50min
Romige courgettensoep
25min
Romige tomatensoep
25min
Aardappelpuree
45min