
Apparaten en accessoires
Romige tomatensoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
teentje knoflook1
-
uien in helften gesneden50 g
-
ongezouten boter30 g
-
tomaten in helften gesneden700 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)70 g
-
zout1 tl
-
suiker1 tl
-
gedroogde oregano1 tl
-
water500 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
room100 g
-
verse basilicumbladeren2 - 4
-
verse peterselie alleen de blaadjes1 takje
Voeding per 1 portie
Calorieën
188 kcal /
790 kJ
Eiwitten
3 g
Vetten
16 g
Koolhydraten
9 g
Vezels
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux