Apparaten en accessoires
Romige tomatensoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
teentje knoflook1
-
uien in helften gesneden50 g
-
30 g olijfolieongezouten boter30 g
-
tomaten in helften gesneden700 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)70 g
-
zout1 tl
-
suiker1 tl
-
1 tl gedroogde pizza kruidenmixgedroogde oregano1 tl
-
water500 g
-
1 groentebouillonpasta, huisgemaaktbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
room100 g
-
verse basilicumbladeren2 - 4
-
verse peterselie alleen de blaadjes1 takje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3 g
Calorieën
790 kJ /
188 kcal
Vetten
16 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pompoensoep
35min
Romige aspergesoep
25min
Broccolisoep
15min
Groentensoep
35min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Aardappel-preisoep
40min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Romige champignonsoep
20min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Romige courgettensoep
25min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Romige erwtensoep
40min