Apparaten en accessoires
Romige courgettensoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in helften gesneden50 g
-
courgette in stukken gesneden700 g
-
teentje knoflook (optioneel)1
-
water500 g
-
1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout plus extra naar smaak½ tl
-
gemalen peper plus extra naar smaak1 snuifje
-
boter10 g
-
roomkaas40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
375.3 mg
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
390.8 kJ /
93.4 kcal
Vetten
6 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
3.4 g
Koolhydraten
6.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pompoensoep
35min
Romige aspergesoep
25min
Broccolisoep
15min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Aardappel-preisoep
40min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Romige champignonsoep
20min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Romige tomatensoep
25min