Apparaten en accessoires
Romige courgettensoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in helften gesneden50 g
-
courgette in stukken gesneden700 g
-
teentje knoflook (optioneel)1
-
water500 g
-
1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout plus extra naar smaak½ tl
-
gemalen peper plus extra naar smaak1 snuifje
-
boter10 g
-
roomkaas40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
375.3 mg
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
390.8 kJ /
93.4 kcal
Vetten
6 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
3.4 g
Koolhydraten
6.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pompoensoep
35min.
Romige aspergesoep
25min.
Broccolisoep
15min.
Zachte wortelsoep met venkel
40min.
Aardappel-preisoep
40min.
Paprikasoep met basilicumschuim
35min.
Romige champignonsoep
20min.
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min.
Broccolisoep met volkoren croutons
40min.
Zachte bloemkoolsoep
50min.
Romige erwtensoep
40min.
Romige tomatensoep
25min.