
Apparaten en accessoires
Romige champignonsoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 porties
Ingrediënten
-
verse champignons gehalveerd of in vier gesneden400 g
-
water500 - 600 g
-
melk200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloem50 g
-
zout½ tl
-
room50 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes4 takjes
-
roomkaas (optioneel)40 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
132 kcal /
550 kJ
Eiwitten
7 g
Vetten
9 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Romige courgettensoep
25min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Pompoensoep
35min
Romige aspergesoep
25min
Hongaarse champignonsoep
30min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Aardappel-preisoep
40min
Romige tomatensoep
25min
Aardbeienpudding
2u. 10min