Apparaten en accessoires
Romige champignonsoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 porties
Ingrediënten
-
verse champignons gehalveerd of in vier gesneden400 g
-
water500 - 600 g
-
melk200 g
-
1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloem50 g
-
zout½ tl
-
room50 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes4 takjes
-
roomkaas (optioneel)40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7 g
Calorieën
550 kJ /
132 kcal
Vetten
9 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1u.
Pompoensoep
35min
Romige aspergesoep
25min
Uiensoep
1u.
Broccolisoep
15min
Aardappel-preisoep
40min
Romige tomatensoep
25min
Romige courgettensoep
25min
Hongaarse champignonsoep
30min
Romige erwtensoep
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min