Romige champignonsoep

Romige champignonsoep

4.4 71 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 porties

Ingrediënten

  • verse champignons gehalveerd of in vier gesneden
    400 g
  • water
    500 - 600 g
  • melk
    200 g
  • groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
    1
    1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
  • bloem
    50 g
  • zout
    ½ tl
  • room
    50 g
  • verse peterselie alleen de blaadjes
    4 takjes
  • roomkaas (optioneel)
    40 g

Voeding per 1 portie

Calorieën 132 kcal / 550 kJ
Eiwitten 7 g
Vetten 9 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...