Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g verse champignons, gehalveerd of in vier gesneden
- 500 - 600 g water
- 200 g melk
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
of 1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 50 g bloem
- ½ tl zout
- 50 g room
- 4 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes
- 40 g roomkaas (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 550 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Keine Bewertungen
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30 min.
Kikkererwtensoep met spinazie
40 min.
Romige aspergesoep
25 min.
Aardappel-preisoep
40 min.
Uiensoep
1 Std.
Romige courgettensoep
25 min.
Romige tomatensoep
25 min.
Hongaarse champignonsoep
30 Min
Romige erwtensoep
40 min.
Zachte wortelsoep met venkel
40 min.
Zachte bloemkoolsoep
50 Min