Apparaten en accessoires
Romige champignonsoep
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 porties
Ingrediënten
-
verse champignons gehalveerd of in vier gesneden400 g
-
water500 - 600 g
-
melk200 g
-
1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
bloem50 g
-
zout½ tl
-
room50 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes4 takjes
-
roomkaas (optioneel)40 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7 g
Calorieën
550 kJ /
132 kcal
Vetten
9 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Romige aspergesoep
25min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Hongaarse champignonsoep
30min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Uiensoep
1u.
Aardappel-preisoep
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Romige erwtensoep
40min
Romige tomatensoep
25min
Romige courgettensoep
25min