Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g verse champignons, gehalveerd of in vier gesneden
- 500 - 600 g water
- 200 g melk
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
of 1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 50 g bloem
- ½ tl zout
- 50 g room
- 4 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes
- 40 g roomkaas (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 550 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Hongaarse champignonsoep
30min
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Romige erwtensoep
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Pompoensoep
35min
Romige tomatensoep
25min
Romige courgettensoep
25min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min
Uiensoep
1h
Aardappel-preisoep
40min