Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g verse champignons, gehalveerd of in vier gesneden
- 500 - 600 g water
- 200 g melk
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
of 1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt - 50 g bloem
- ½ tl zout
- 50 g room
- 4 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes
- 40 g roomkaas (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 550 kJ / 132 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Geen beoordelingen
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Romige courgettensoep
25 min
Romige erwtensoep
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Hongaarse champignonsoep
30min
Romige aspergesoep
25 min
Uiensoep
1h
Aardappel-preisoep
40min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Romige tomatensoep
25 min