Romige champignonsoep
TM6 TM5 TM31

Romige champignonsoep

4.3 (60 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 400 g verse champignons, gehalveerd of in vier gesneden
  • 500 - 600 g water
  • 200 g melk
  • 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
    of 1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
  • 50 g bloem
  • ½ tl zout
  • 50 g room
  • 4 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes
  • 40 g roomkaas (optioneel)

Voeding
per 1 portie
Calorieën
550 kJ / 132 kcal
Eiwitten
7 g
Koolhydraten
5 g
Vetten
9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten