Apparaten en accessoires
Pompoensoep met room
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
6 portie
Ingrediënten
-
gember, vers wortel in dunne plakjes20 g
-
lente-ui 2 in stukken (3 cm) en 1 in diagonale ringen (2 mm)90 gram
-
komijnzaad1 ½ tl
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen¾ tl
-
koriander, vers¾ tl
-
boter30 g
-
pompoen vlees in stukjes (2-3 cm)600 g
-
water700 g
-
tomatenpuree30 g
-
groentebouillonpasta1 ½ tl
-
zout½ tl
-
peper, gemalen½ tl
-
room, elk type (van koemelk)200 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
178 kcal /
746 kJ
Eiwitten
3 g
Vetten
15 g
Koolhydraten
7 g
Vezels
2.5 g