Apparaten en accessoires
Pompoensoep met room
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
6 portie
Ingrediënten
-
gember, vers wortel in dunne plakjes20 g
-
lente-ui 2 in stukken (3 cm) en 1 in diagonale ringen (2 mm)90 gram
-
komijnzaad1 ½ tl
-
zoete paprikapoeder2 tl
-
kurkuma, gedroogd, gemalen¾ tl
-
koriander, vers¾ tl
-
boter30 g
-
pompoen vlees in stukjes (2-3 cm)600 g
-
water700 g
-
tomatenpuree30 g
-
1 ½ kubus groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 ½ tl
-
zout½ tl
-
peper, gemalen½ tl
-
room, elk type (van koemelk)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
3 g
Calorieën
746 kJ /
178 kcal
Vetten
15 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Geen beoordelingen
Fruit ijs
5min
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30min
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
XXL - Pompoensoep
50min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Blauwe bessen Jam
Geen beoordelingen
Appelmuffins
40min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1u.
Tomatensoep met Burrata
35min
Muntthee
25min
Verse Tomatensoep
30min