Apparaten en accessoires
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
water1000 g
-
zout1 ½ tl
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
basmati rijst250 g
-
4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk)verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)4
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
ui gehalveerd60 g
-
teentje knoflook1
-
boter10 g
-
room, 35% vet400 g
-
2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta2 volle tl
-
tomatenpuree1 ½ el
-
1 tl gedroogde dilleverse dille enkel de blaadjes, gehakt2 takjes
-
gedroogde chilivlokken (optioneel) naar smaak1 - 2 snuifjes
-
maïszetmeel1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
34 g
Calorieën
3569 kJ /
853 kcal
Vetten
55 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
53 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2u. 40min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Kip met warme aardappelsalade
55min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Zalm met venkel
40min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1u. 25min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.