
Apparaten en accessoires
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
water1000 g
-
zout1 ½ tl
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
basmati rijst250 g
-
verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)4
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
ui gehalveerd60 g
-
teentje knoflook1
-
boter10 g
-
room, 35% vet400 g
-
groentebouillonpasta2 volle tl
-
tomatenpuree1 ½ el
-
verse dille enkel de blaadjes, gehakt2 takjes
-
gedroogde chilivlokken (optioneel) naar smaak1 - 2 snuifjes
-
maïszetmeel1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Calorieën
853 kcal /
3569 kJ
Eiwitten
34 g
Vetten
55 g
Koolhydraten
53 g
Vezels
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Spaghetti met tonijn
40min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1u. 10min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2u. 10min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Geen beoordelingen
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Viscurry
35min
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min