Apparaten en accessoires
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
water1000 g
-
zout1 ½ tl
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
basmati rijst250 g
-
4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk)verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)4
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
ui gehalveerd60 g
-
teentje knoflook1
-
boter10 g
-
room, 35% vet400 g
-
2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta2 volle tl
-
tomatenpuree1 ½ el
-
1 tl gedroogde dilleverse dille enkel de blaadjes, gehakt2 takjes
-
gedroogde chilivlokken (optioneel) naar smaak1 - 2 snuifjes
-
maïszetmeel1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
34 g
Calorieën
3569 kJ /
853 kcal
Vetten
55 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
53 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Courgette en ham lasagne
1u. 5min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Scampi cajun citroen pasta
30min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1u. 10min
Bloemkool met kaas
55min