Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 1 ½ tl zout
- 20 g olijfolie, plus extra om in te vetten
- 250 g basmati rijst
-
4
verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)
of 4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk) - ¼ tl gemalen zwarte peper
- 60 g ui, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 10 g boter
- 400 g room, 35% vet
-
2
volle tl groentebouillonpasta
of 2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 1 ½ el tomatenpuree
-
2
takjes verse dille, enkel de blaadjes, gehakt
of 1 tl gedroogde dille - 1 - 2 snuifjes gedroogde chilivlokken, naar smaak (optioneel)
- 1 tl maïszetmeel
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3569 kJ / 853 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Druiven en cava trifle
Nenhuma avaliação
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 godz. 15 min
Kip met warme aardappelsalade
55min
Trio van rijst, vis en groenten
35 min
Zomerse pastasalade
30 Min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 godz. 15 min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Rode en groene kerstkoekjes
2 godz. 20 min