Apparaten en accessoires
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
water1000 g
-
zout1 ½ tl
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
basmati rijst250 g
-
4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk)verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)4
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
ui gehalveerd60 g
-
teentje knoflook1
-
boter10 g
-
room, 35% vet400 g
-
2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta2 volle tl
-
tomatenpuree1 ½ el
-
1 tl gedroogde dilleverse dille enkel de blaadjes, gehakt2 takjes
-
gedroogde chilivlokken (optioneel) naar smaak1 - 2 snuifjes
-
maïszetmeel1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
34 g
Calorieën
3569 kJ /
853 kcal
Vetten
55 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
53 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 Std.
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 Std. 15 Min
Zoet ontbijtbrood
1 Std. 30 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min
Bloemkool met kaas
55 Min