
Apparaten en accessoires
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
water1000 g
-
zout1 ½ tl
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
basmati rijst250 g
-
verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)4
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
ui gehalveerd60 g
-
teentje knoflook1
-
boter10 g
-
room, 35% vet400 g
-
groentebouillonpasta2 volle tl
-
tomatenpuree1 ½ el
-
verse dille enkel de blaadjes, gehakt2 takjes
-
gedroogde chilivlokken (optioneel) naar smaak1 - 2 snuifjes
-
maïszetmeel1 tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
853 kcal /
3569 kJ
Eiwitten
34 g
Vetten
55 g
Koolhydraten
53 g
Vezels
2 g