Apparaten en accessoires
Ijs van bevroren fruit
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
4 porties
Ingrediënten
-
suiker naar smaak60 - 100 g
-
fruit, bevroren indien nodig in stukjes gesneden, ingevroren in een enkele laag (zie tip)500 g
-
citroensap (optioneel)2 tl
-
eiwit (optioneel) (zie tip)1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
1 g
Calorieën
554 kJ /
133 kcal
Vetten
0 g
Vezels
3.5 g
Koolhydraten
30 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Citroenslush
10min
Vruchtenroomijs
5min
Citroenijs
8u. 30min
Snel vruchtenijs
10min
Smoothie
5min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14u. 55min
Pistache en amandel filo spiraal
Geen beoordelingen
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10min
Pudding met aardbei en peer
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoenborst
Geen beoordelingen
Fruitnectar
10min
Béarnaisesaus
Geen beoordelingen