Apparaten en accessoires
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
zout volgens smaak1 ½ tl
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)600 g
-
boter om in te vetten
-
verse zalmfilets, ontveld (elk 120-200 g, circa 2 cm dik)4
-
citroen liefst biologisch, geraspte schil en sap1
-
vers gemalen peper volgens smaak1 snuifje
-
sjalotten gehalveerd100 g
-
boter10 g
-
verse champignons in plakjes300 g
-
droge witte wijn50 g
-
room50 g
-
200 g roomkaassmeerkaas (bijv. La vache qui rit®)200 g
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
citroenzeste1 tl
-
zout volgens smaak
-
vers gemalen peper volgens smaak
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
45 g
Calorieën
2763 kJ /
660 kcal
Vetten
48 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45min
Steak Stroganoff
45min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Geen beoordelingen
Vinaigrette van paprika's
Geen beoordelingen
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Forel met hollandaisesaus
50min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.