
Apparaten en accessoires
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
water500 g
-
zout volgens smaak1 ½ tl
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)600 g
-
boter om in te vetten
-
verse zalmfilets, ontveld (elk 120-200 g, circa 2 cm dik)4
-
citroen liefst biologisch, geraspte schil en sap1
-
vers gemalen peper volgens smaak1 snuifje
-
sjalotten gehalveerd100 g
-
boter10 g
-
verse champignons in plakjes300 g
-
droge witte wijn50 g
-
room50 g
-
smeerkaas (bijv. La vache qui rit®)200 g
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
citroenzeste1 tl
-
zout volgens smaak
-
vers gemalen peper volgens smaak
Voeding per 1 portie
Calorieën
660 kcal /
2763 kJ
Eiwitten
45 g
Vetten
48 g
Koolhydraten
27 g
Vezels
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Paaspastei
Geen beoordelingen
Citroenslush
10min
Rundergoulash met deegballetjes
1u. 30min
Bechamelsaus
15min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1u. 20min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1u. 15min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.