Apparaten en accessoires
Vruchtenroomijs
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
6 porties
Ingrediënten
-
suiker volgens smaak60 g
-
bevroren fruit indien nodig in stukjes gesneden, ingevroren in een enkele laag (zie tip)500 g
-
room120 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
1 g
Calorieën
560 kJ /
134 kcal
Vetten
7 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Ijs van bevroren fruit
5min
Geraspte Parmezaanse kaas
5min
Koken van gierst
Geen beoordelingen
Amandelverslaving
1u.
Krokante olijven
1u. 30min
Snel vruchtenijs
10min
Fruitnectar
10min
Canapé met ei
10min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Mangochutney
1u. 20min
Mangosapje met cayennepeper
10min
Tomatenketchup
1u. 15min